Transportmedewerker

Omschrijving

Is dankzij jou al het transport in het ziekenhuis perfect geregeld?


Transportmedewerker

18 uur

Aanpakker, sociaal en zelfstandig

 

Ben jij dit?

Jij hebt een dienstverlenende instelling en weet van aanpakken. Dankzij jou is al het transport van goederen en afval goed geregeld. Je kunt goed samenwerken in een team, maar je kan ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je sociaal en communicatief vaardig.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als transportmedewerker maak je deel uit van een klein team en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het goed en snel bezorgen en afvoeren van goederen en afval in het ziekenhuis. Je werkt daarbij volgens vastgestelde richtlijnen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de functionaliteit van de hulpmiddelen en transportmiddelen in het ziekenhuis. Ook is het dagelijks onderhoud en de reiniging van alle materialen een vast onderdeel van je takenpakket. Bij de werkzaamheden komt het regelmatig voor dat je, met behulp van een busje, goederen naar de verschillende locaties haalt en brengt. Ook kan je hulp gevraagd worden bij (interne) verhuizingen.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht team, werken graag met elkaar samen en er heerst een goede onderlinge sfeer. Wij hebben contact met veel collega's en staan dan ook altijd voor hen klaar!

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 20 (maximaal €2278 op basis van 36 uur)
  • Een contract van 7 maanden met uitzicht op verlenging.
  • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals een weekendje wintersport of fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en een  bingo!
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

 

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Margriet van Duist, Hoofd Hotelzaken,  0251-265441.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button voor 2 september. Wij kijken uit naar je reactie.  

 


Wij vragen aan jou


  • Ervaring met transportwerkzaamheden
  • Je kan in teamverband werken, maar ook goed zelfstandig
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • In het bezit van rijbewijs B

 Deze functie wordt in- en extern tegelijk aangeboden. Bij gelijke geschiktheid hebben interne (herplaatsings-) kandidaten en reïntegranten voorrang.