Verpleegkundige afdeling Cardiologie en Longgeneeskunde (16 - 32 uur)

Functieomschrijving

Voor onze verpleegafdeling Cardiologie en Longgeneeskunde zoeken wij nieuwe collega verpleegkundigen. 


Verpleegkundige Cardiologie en Longgeneeskunde

16 - 32 uur


Resultaatgericht, positief & flexibel


Ben jij dit?

Is de zorg voor hart- en longpatiënten jouw passie en haal jij voldoening uit het verzorgen van deze doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij bent een enthousiaste verpleegkundige die graag aan de slag gaat op de afdeling Cardiologie en Longgeneeskunde. Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt nodig heeft. Jij weet het belang van samenwerken en doet dit graag.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Samen met je collega’s zorg jij voor de 24 patiënten met uiteenlopende cardiologische- en longaandoeningen. Wij werken hierbij nauw samen met de hartbewaking, Eerste Hart Hulp en de Acute Opname Afdeling. Dit zorgt voor een dynamische afdeling waar je veel kan leren over deze twee specialismen. Binnen de afdeling werk je samen met je collega’s binnen een commissie of aandachtsveld aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een jong en dynamisch team van verpleegkundigen, die de onderlinge samenwerking heel belangrijk vinden. Wij zijn de schakel in professionele multidisciplinaire zorg, met de patiënt als uitganspunt. Dit bereiken wij door open naar elkaar te communiceren, wederzijds respect en vertrouwen.


Wij bieden jou!

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Verder bieden wij:

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (€2.554,- en €3.468,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Karin Vellema, Afdelingsleider Cardiologie, Longgeneeskunde, Neurologie en CCU/EHH, op 0251-265137. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je een dag meelopen!


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie!

Wij vragen aan jou

 • BIG registratie als Verpleegkundige MBO/HBO.
 • Bij hart en long ligt jouw interesse.
 • Je gaat zelfstandig te werk, maar weet goed de samenwerking op te zoeken.
 • Je denkt in oplossingen en kansen.