Skip to content

Verpleegkundige afdeling Neurologie (24-36 uur)

Beverwijk, Noord-Holland, Nederland€ 3.468 per maandVerpleegkundige

Werken bij het RKZ

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

Jouw dag begint met de overdracht en de dagstart. Tijdens de dagstart bespreken we welke patiënten er op de afdeling liggen, waar de knelpunten liggen en hoe we dit gaan aanpakken om de knelpunten op te lossen. Hierna ga je aan de slag en help je patiënten met ADL taken, medicatie, complexe verpleegtechnisch handelingen, pijnmanagement, multidisciplinair overleg/afstemming en administratie.

Op de afdeling Neurologie worden de CVA/TIA patiënten opgenomen op de Stroke Unit. Zij krijgen daar de acute Stroke zorg volgens de landelijke richtlijnen. Verder worden er patiënten opgenomen met uiteenlopende neurologische aandoeningen. Neurologie is een afdeling met een grote acute patiëntenstroom. Dit vereist een flinke dosis flexibiliteit en zelfstandigheid van de medewerkers.

Er zijn vanuit deze afdeling veel ontwikkelmogelijkheden, zoals de Neurologie opleiding via de Amstel Academie. Daarnaast biedt het RKZ de mogelijkheid tot specialisatie of het doorstromen naar andere afdelingen.

Kortom, dit ben jij:

Jij bent een flexibele en positief ingestelde verpleegkundige. Jij kan goed zelfstandig werken en zet jouw kennis graag in op onze afdeling. Jij kent het belang van samenwerken binnen je eigen team en vindt het een uitdaging om te ondersteunen bij de andere specialismen op de afdeling. Klinkt dit goed in je oren?

Dit wordt jouw team:

Wij zijn een afdeling, bestaande uit ongeveer 48 verpleegkundigen, helpenden, zorgassistentes, secretaresses en artsen van verschillende specialismen. De neurologie zelf is een hecht en klein team dat nauw samenwerkt met de neurologen en de paramedici. Wij zijn de schakel in professionele multidisciplinaire zorg waarin de patiënt centraal staat. Wederzijds respect, een open communicatie en vertrouwen zijn voor ons belangrijk. Samen zorgen wij voor de beste zorg op onze afdeling. Wij werken veel samen en helpen elkaar waar nodig.

Jij krijgt van ons:

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (€3.468,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
 • Vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station Beverwijk (en busstation) is op 5 minuten loopafstand.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?


Solliciteren?

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie (motivatiebrief en CV) in via één druk op de solliciteer button. 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Karin Vellema, Afdelingsleider Cardiologie/Long, CCU/EHH, Neurologie op 0251-265137 of Ashana Slot, Teamleider Neurologie op 0251-263986.


Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

 • BIG Geregistreerde Verpleegkundige MBO/HBO.
 • Reeds een neurologie opleiding doorlopen of ervaring op dit gebied? Dan is dit een pré!
 • Een gezonde dosis humor, een positieve instelling en hoog relativeringsvermogen.
 • Gezien de nauwe samenwerking tussen artsen en verpleegkundigen zijn goede communicatieve vaardigheden van belang.

of