Overslaan naar content

Verpleegkundige Cardiologie en Longgeneeskunde

Beverwijk, Noord-Holland, Nederland€ 2.832 - € 3.824 per maandVerpleegkundige

Werken bij het RKZ

Verpleegkundige Cardiologie en Longgeneeskunde

32-36 uur


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil omdat we een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismen. Dat is uniek in deze tijd. Als collega's helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol; samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan

Samen met je collega’s zorg jij voor de 20-21 patiënten met uiteenlopende cardiologische- en longaandoeningen. Wij werken hierbij nauw samen met de Hartbewaking, Eerste Hart Hulp en de Acute Opname Afdeling. Dit zorgt voor een dynamische afdeling waar je veel kan leren over deze twee specialismen. Binnen de afdeling werk je samen met je collega’s binnen een commissie of aandachtsveld aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarnaast is de afdeling een leerafdeling, waar leerlingen en stagiaires op coachende wijze worden begeleid in hun leerproces.


Kortom, dit ben jij:

Is de zorg voor hart- en longpatiënten jouw passie, vind je kwaliteit van zorg belangrijk en vind jij het leuk om je kennis en ervaring over te brengen op je collega’s van de toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou!


Dit wordt jouw team:

Wij zijn een dynamisch team van ongeveer 25 verpleegkundigen, plus een groep van leerling-verpleegkundigen, helpenden en stagiaires, die de onderlinge samenwerking heel belangrijk vinden. Wij zijn de schakel in professionele multidisciplinaire zorg, met de patiënt als uitgangspunt. Dit bereiken wij door open naar elkaar te communiceren, wederzijds respect en vertrouwen.


Jij krijgt van ons:

  • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 3.824,- bruto per maand (obv 36 uur, cao schaal 45) afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een contract van 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een makkelijk bereikbaar RKZ: het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand en er is mogelijkheid tot gratis parkeren nabij het ziekenhuis.
  • Een zeer actieve Personeelsvereniging, waardoor je tegen gereduceerd tarief toegang hebt tot verschillende uitjes (theatertickets, stedentrips etc.). Twee keer per jaar vieren wij samen een groot zomer- en winterfeest!

Solliciteren

Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de sollicitatie button. Wij kijken uit naar je reactie.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Helena Alders en Paula Kleijn, Teamleiders Cardiologie en Longgeneeskunde, op 0251-265419. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je een dag meelopen!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.Dit vragen wij:

  • BIG registratie als Verpleegkundige MBO/HBO of bijna klaar met je opleiding.
  • Bij hart en long ligt jouw interesse.
  • Je gaat zelfstandig te werk, maar weet goed de samenwerking op te zoeken.
  • Je denkt in oplossingen en kansen.

of