Verpleegkundige Cardio/Long

Omschrijving

Welkom in ons team! Het zou leuk zijn als we dat binnen kort tegen je kunnen zeggen. Eerst vertellen we je kort over je nieuwe baan. 


Verpleegkundige Cardio/Long

32 uur 


Ben jij dit?

Jij bent een enthousiaste  verpleegkundige  die graag aan de slag gaat op de afdeling Cardiologie en Longgeneeskunde.  Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt nodig heeft. Jij weet het belang van samenwerken en dit doe je ook graag. 

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Samen zorg jij met je collega’s voor patiënten met uiteenlopende cardiologie- en longaandoeningen. Wij werken nauw samen met de hartbewaking en de Eerste Hart Hulp. De longpatiënten worden veelal overgenomen vanaf de Acute Opname Afdeling. Dit zorgt voor een dynamische afdeling waar je veel kan leren over deze twee specialismen.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een jong en dynamisch team van verpleegkundigen en werken goed samen met de collega’s van de CCU afdeling.  Wij zijn de schakel in professionele  multidisciplinaire zorg, met de patiënt als uitganspunt.  Dit bereiken wij door open naar elkaar te communiceren, wederzijds respect en vertrouwen zijn hier bij belangrijk.  Daarnaast zijn wij flexibel naar elkaar als het om het rooster gaat.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3072,-)
 • Een aanstelling van jaar met uitzicht op een vastdienstverband.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben  wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

                    

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Mirelle Leijen- van Gelderen , Afdelingsleider, 0251-264901.

 

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen!

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in voor 27 september via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

 

 

Wij vragen aan jou

 • Verpleegkundige mbo/hbo niveau
 • Bij hart en long ligt jouw interesse
 • Je gaat zelfstandig te werk, maar weet goed de samenwerking op te zoeken
 • Je denkt in oplossingen en kansen