Verpleegkundige Dagbehandeling (vakantiekracht)

Omschrijving

Verpleegkundige Dagbehandeling (vakantiekracht)

(32 uur, juli en augustus)

 

Ben jij bijna afgestudeerd verpleegkundige? Of wil je graag meer ervaring opdoen in het ziekenhuis als verpleegkundige? Kom dan in de zomer werken op de dagbehandeling van het RKZ!

 

Ben jij dit?

Jij bent een bijna afgestudeerd verpleegkundige of een verpleegkundige die graag meer ervaring op wilt doen in het ziekenhuis. Je bent in de maanden juli en augustus van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 21.00 uur beschikbaar, voor 32 uur per week. Je staat bekend om je zelfstandigheid en dat je snel dingen oppakt. Je durft om hulp te vragen wanneer het nodig is.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als verpleegkundige op de dagbehandeling bereid jij patiënten voor op onderzoeken en voor de OK’s.  Je ziet veel verschillende patiënten met verschillende zorgvragen, zowel snijdend als beschouwend. Als patiënten ongerust zijn dan weet jij ze in handomdraai gerust te stellen.  Als patiënten terug komen van de OK zorg jij samen met je collega’s voor de post operatieve zorg.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van dertien verpleegkundigen. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning. De afdeling bestaat in totaal uit 21 bedden.

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3072,-)
  • Leuke werkplek in het ziekenhuis voor 2 maanden voor 32 uur per week
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen Marion Baars, Afdelingsleider, 0251-265359.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor  3 juni.  De gesprekken vinden plaats in de week van 13 juni.


Wij vragen aan jou

  • (Bijna) BIG-geregistreerd verpleegkundige
  • Ervaring in het ziekenhuis, door middel van stage
  • Je gaat zelfstandig te werk, maar zoekt de samenwerking op waar nodig
  • Jij pakt snel dingen op 

Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.