Verpleegkundige Interne Geneeskunde

Functieomschrijving

Het RKZ biedt jou een mooie kans om je zelf te  ontwikkelen als verpleegkundige op een afdeling met een grote diversiteit aan ziektebeelden!

 

Verpleegkundige Interne Geneeskunde

24 – 36 uur

Flexibel, positief & zelfstandig

 

Ben jij dit?

Jij bent een flexibele en positief ingestelde verpleegkundige. Jij kan goed zelfstandig werken en zet jouw kennis graag in op onze afdeling.  Jij vindt het geen probleem om in te springen bij de afdeling neurologie, dit zie jij juist als uitdaging!

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Jouw dag begint met de dagstart en overdracht. Tijdens de dagstart bespreken we welke patiënten er op de afdeling liggen, waar de knelpunten liggen en hoe we dit gaan aanpakken om de knelpunten op te lossen. Hierna ga je aan de slag en help je patiënten met ADL taken, medicatie, complexe verpleegtechnisch handelingen, pijnmanagement, multidisciplinair overleg/afstemming en administratie.

 

Op de afdeling Interne Geneeskunde worden patiënten opgenomen met algemene interne, oncologische en MDL aandoeningen. Door deze verschillende specialismen op een afdeling is het werk erg afwisselend. Het team werkt nauw samen met de Neurologie en de stroke unit op dezelfde afdeling. Er zijn vanuit deze afdeling veel ontwikkel mogelijkheden, zoals specialiseren tot oncologie verpleegkundige,  stroke opleiding of doorstromen naar andere afdelingen.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team, bestaande uit ongeveer 48 verpleegkundigen, helpende, zorgassistentes, secretaresses en artsen van verschillende specialismen. Samen zorgen wij voor de beste zorg op onze afdeling. Wij werken veel samen en helpen elkaar waar nodig. Momenteel zijn we bezig met de functiedifferentiatie op onze afdeling.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3072,- )
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben  wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?


Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Geert de Bruin, Afdelingsleider, telefoonnummer 0251-783857 


Vrijblijvend meelopen

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Wij vragen aan jou


 • BIG Geregistreerde Verpleegkundige MBO/HBO
 • Een gezonde dosis humor, een positieve instelling en hoog relativeringsvermogen
 • Gezien de nauwe samenwerking tussen artsen en verpleegkundigen zijn goede communicatieve vaardigheden van belang