Verpleegkundige Interne Geneeskunde/ MDL / Oncologie

Functieomschrijving

Het RKZ biedt jou een mooie kans om je zelf te ontwikkelen als verpleegkundige op een afdeling met een grote diversiteit aan ziektebeelden!  Op dit moment zoeken wij een Verpleegkundige Interne Geneeskunde/MDL en Oncologiecentrum.


Verpleegkundige Interne Geneeskunde / MDL / Oncologiecentrum.

24 – 36 uur

Flexibel, positief & zelfstandig


Ben jij dit?

Jij bent een flexibele en positief ingestelde verpleegkundige. Jij kan goed zelfstandig werken en zet jouw kennis graag in op onze afdeling, in alle diensten. Jij vindt het geen probleem om in te springen bij de andere specialismes op de afdeling, dit zie jij juist als uitdaging!

Dan kan je dag er zo uit zien!

Jouw dag begint met de dagstart en overdracht. Tijdens de dagstart bespreken we welke patiënten er op de afdeling liggen, waar de knelpunten liggen en hoe we dit gaan aanpakken om de knelpunten op te lossen. Hierna ga je aan de slag en help je patiënten met ADL taken, medicatie, complexe verpleegtechnisch handelingen, pijnmanagement, multidisciplinair overleg/afstemming en administratie.

Op de afdeling Interne Geneeskunde worden patiënten opgenomen met algemene interne, oncologische en MDL aandoeningen. De klinische afdeling bestaat uit twee teams, namelijk Interne/MDL en de Oncologie. Door deze verschillende specialismen op een afdeling is het werk erg afwisselend. Je werkt nauw samen met de Oncologie Dagbehandeling die zich op dezelfde afdeling bevindt. Er zijn vanuit deze afdeling ontwikkelmogelijkheden, zoals specialiseren tot Oncologie verpleegkundige of doorstromen naar andere afdelingen.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een afdeling, bestaande uit verpleegkundigen, helpende, zorgassistentes, secretaresses en artsen van verschillende specialismen. Samen zorgen wij voor de beste zorg op onze afdeling. Wij werken veel samen en helpen elkaar waar nodig. Momenteel zijn we bezig met het aanpakken van de coronacrisis, maar ook met plannen voor een grootschalige renovatie van ons ziekenhuis.

Wij bieden jou!

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Verder bieden wij:

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3322,- bruto per maand op basis van 36 uur per week)
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Normaliter twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!

Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige uitjes.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Lidwien van Schie (0251-783857) of Debbie Coombes (0251-783985). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met de recruiters van het Rode Kruis Ziekenhuis via recruitment@rkz.nl.Vrijblijvend meelopen

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie! Solliciteren kan tot uiterlijk 10 januari 2022.


Wij vragen aan jou

 • BIG registratie als Verpleegkundige MBO/HBO
 • Een gezonde dosis humor, een positieve instelling en hoog relativeringsvermogen
 • Gezien de nauwe samenwerking tussen artsen en verpleegkundigen zijn goede communicatieve vaardigheden van belang
 • Ziekenhuiservaring is een pré