Verpleegkundige Neurologie en Interne Geneeskunde

Omschrijving

Jij vindt het als verpleegkundige uitdagend om te werken op een afdeling met verschillende specialismen

 

Verpleegkundige Neurologie en Interne Geneeskunde

24 – 36 uur

Flexibel, positief & zelfstandig

 

Ben jij dit?

Jij bent een flexibele en positief ingestelde verpleegkundige. Je denkt in mogelijkheden en je bent veel bezig met verbeteren. Jij kan goed zelfstandig werken en zet jouw kennis graag in op onze afdeling. Binnen onze afdeling is er een verdeling tussen de Neurologie en Interne Geneeskunde. Jij vindt het geen probleem om te switchen tussen deze verschillende specialismen, dit zie jij juist als uitdaging!

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Jouw dag begint met de overdracht en de dagstart. Tijdens de dagstart bespreken we welke patiënten er op de afdeling liggen, waar de knelpunten liggen en hoe we dit gaan aanpakken om de knelpunten op te lossen. Hierna ga je aan de slag op de afdeling.  Dit kan zijn op de afdeling Neurologie of op de afdeling Interne Geneeskunde.

 

Op de afdeling Interne Geneeskunde worden patiënten opgenomen met algemene interne, oncologische en MDL aandoeningen. Door deze verschillende specialismen op een afdeling is het werk erg afwisselend.

Op de afdeling Neurologie worden CVA/TIA patiënten opgenomen op de Stroke Unit. Zij krijgen daar de acute Stroke zorg volgens de landelijke richtlijnen. Tevens worden er patiënten opgenomen met uiteenlopende neurologische aandoeningen.

Beide specialismen hebben een hoge turn-over.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Ons team bestaat uit ongeveer 48 verpleegkundigen en artsen van verschillende specialismen. Samen zorgen wij voor de beste zorg op onze afdeling. Wij werken veel samen en helpen elkaar waar nodig. Momenteel zijn we bezig met de functiedifferentiatie op onze afdeling.

 

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme club met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten.

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3072 maximaal)
  • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur
  • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen met jou het gesprek aan over jouw toekomst. Opleidingen die wij jou aan kunnen bieden: een opleiding tot Oncologie verpleegkundige of een cursus voor de Stroke Unit
  • Leren jou LEAN denken
  • Gratis parkeren en 7 minuten lopen t.o.v. het station
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en kan je bezoek brengen aan verschillende concerten

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Esther Oosterbaan, Afdelingsleider, telefoonnummer 0251-265900 of Pauline Stolk, Afdelingsleider, telefoonnummer 0251-265738.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor vrijdag 25 januari 2019.

 

 


Wij vragen aan jou


  • BIG Geregistreerde Verpleegkundige MBO/HBO
  • Een gezonde dosis humor, een positieve instelling en hoog relativeringsvermogen
  • Gezien de nauwe samenwerking tussen artsen en verpleegkundigen zijn goede communicatieve vaardigheden van belang