Verpleegkundige op de COVID afdeling

Functieomschrijving

Het beste voor jou en de patiënt dat is waar jij voor gaat! In het Rode Kruis Ziekenhuis staan enthousiaste collega’s op jou te wachten om samen de beste zorg te leveren aan onze COVID patiënten!


Verpleegkundige 

(24-32 uur)

Besluitvaardig, stressbestendig en gedreven


Ben jij dit?

Jij bent een gedreven en creatieve Verpleegkundige die voor minimaal 24 uur beschikbaar is. Jij kunt snel schakelen tussen verschillende zorgvragen, want je weet nooit wat er op een dag op gaat gebeuren. In een korte tijd weet jij de benodigde zorg voor de patiënt te coördineren en te organiseren.


Dan kan je dag er zo uit zien

Op dit moment is onze Acute Opname Afdeling tijdelijk ingericht als COVID afdeling. Dit geeft een andere manier van samenwerken en klinisch redeneren. Op de AOA komen vooral de patiënten van de SEH binnen. Hierdoor is de AOA een afdeling die altijd in beweging is. Jullie taak als team van AOA verpleegkundige en arts specialisten is om binnen 48 uur de medisch diagnose te stellen en de juiste verpleeg- en behandelplannen op te stellen. Je werkt zelfstandig en pakt jouw verantwoordelijkheid. Door jouw creativiteit en flexibiliteit weet je goed om te gaan met de snelle doorstroom.

Bij het RKZ werken wij met LEAN en dagen wij jou uit om altijd te denken ‘wat kan ik/wij verbeter(en)’.

Hierdoor krijg je de kans om je eigen verantwoordelijkheid te pakken en om jezelf te ontwikkelen.


Jouw nieuwe collega’s

Wij zijn een team van gedreven en ambitieuze mensen. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hier door kan jij rekeningen op een warm ontvangst en goede ondersteuning. Het allerbelangrijkst je kan jezelf zijn!

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme club met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.


Wij bieden jou

  • Natuurlijk een werkplek in een leuk en hecht team, wij ondernemen samen leuke dingen. 
  • Inschaling volgens de cao schaal 45 (€3225,- maximaal)
  • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 32 uur.
  • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen met jou het gesprek aan over jouw toekomst. Misschien wel de SEH of de IC?
  • Leren jou LEAN denken.
  • Gratis parkeren en 7 minuten lopen t.o.v. station
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en kan je bezoek brengen aan verschillende concerten!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Grieteke Fijnheer (Afdelingsleider) op: 0251 265559. Wil je eerste de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen. 


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. De gesprekken vinden in overleg plaats. 

Wij vragen aan jou

• BIG Geregistreerde Verpleegkundige HBO/MBO;

• Minimaal één jaar werkervaring;

• Je houdt van acute en complexe zorgsituaties en kunt direct ingrijpen indien nodig;

• Door het acute karakter van opnames op AOA ben jij stressbestendig, flexibel en besluitvaardig;

• Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelfontwikkeling.