Verpleegkundige Snijdend Specialisme

Omschrijving

Welkom in ons team! Het zou leuk zijn als we dat binnenkort tegen je kunnen zeggen! Eerst vertellen we je kort over jouw nieuwe baan.

 

 

 

Verpleegkundige Snijdend Specialisme

Innovatief, vasthoudend en gedreven

(24 tot 36 uur)

 

 

Ben jij dit?

Jij bent een gedreven en energieke verpleegkundige die graag 24 tot 36 uur per week wil werken in verschillende diensten. Je bent in bezit van Verpleegkundige HBO of MBO diploma en weet wat er allemaal in de ziekenhuiswereld speelt. Jij steekt de handen uit de mouwen en vindt samenwerking met je collega’s belangrijk. Verder denk jij in mogelijkheden en ben jij veel bezig met ‘wat je kan verbeteren’’ (LEAN). We hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat je patiëntgericht en vriendelijk moet zijn, want dat ben je van nature.

 .

 

Dan kan je dag er zo uit zien! 

Je dag start met de overdracht van je collega’s en daarna de dag start. Hier bespreken jullie verder waar extra hulp nodig is die dag, waar de knelpunten liggen en welke bijzonderheden er zijn. Hierop worden afspraken gemaakt om dit samen op te lossen. Daarna ga je aan de slag en help je patiënten met ADL taken, medicatie, complexe verpleegtechnisch handelingen, pijnmanagement, multidisciplinair overleg/afstemming en administratie. Tijdens de grote visite lever jij een interactieve bijdrage en durf jij aan de arts te vragen ‘’waarom hij kiest voor dat beleid’ en voorstellen te doen.

 

In de dagevaluatie aan het eind van je dienst, geef jij aan in je vorige dienst een verbeterpunt gezien te hebben voor het uitdelen van medicatie. Dit breng je ter sprake. Je collega’s vinden super fijn dat je met dat punt komt. Unithoofd Ramona vindt het een goed idee en vraagt of je een kort ‘’plan van aanpak’’ wil schrijven. Daarbij schrijf je kort wat, waarom, hoe en wat je nodig hebt.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht en groot team. Wij werken veel samen en helpen elkaar waar nodig. Het is belangrijk dat je zelf ook de samenwerking op zoekt maar ook durft te delegeren. Wij steunen nieuwe verbeter ideeën en helpen jou daar ook verder in te ontwikkelen.

 

De afdeling heeft 40 bedden waar 6 snijdende specialismes behandeld worden namelijk: chirurgie, bariatrie, urologie, plastische chirurgie, orthopedie en neurochirurgie. Wij hebben ook een snijdend oncologisch unit. De verschillende specialismes maken de afdeling dynamisch en jouw werk afwisselend. Je krijgt een brede blik op alle verschillende specialismes.

 

Wij bieden aan jou!

 • Inschaling volgens FWG 3.0 schaal 45.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur per week.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen een gesprek met jou aan welke kant je op wilt in de toekomst.
 • Een omgeving waar jij jezelf kan ontwikkelen in verandermanagement en verbeterprojecten
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of  fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en een bingo!

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ramona Davies, Unithoofd, 0251-264965.

Wil je eerste de sfeer proeven? Natuurlijk mag je na een gesprek eerst een dagje meelopen.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

 

Wij vragen aan jou

 • Gediplomeerd HBO, MBO verpleegkundige.
 • Jij zoekt de samenwerking op met collega's
 • Collega’s kunnen op jou bouwen.
 • Jij denkt in mogelijkheden en als jij een kans ziet dan weet je deze ook te benutten.
 • Natuurlijk jouw gezelligheid.