Weekendkracht / Farmaciestudent

Functieomschrijving

De Apotheek van het Rode Kruis Ziekenhuis is op zoek naar:


Weekendkracht /farmaciestudent – voor 4 uur per week

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond. Het ziekenhuis is gevestigd in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het RKZ heeft 275 bedden en er werken rond de 1250 mensen. Bij ons staat de patiënt centraal. We proberen de kwaliteit van de zorg steeds te verbeteren. Daarnaast willen we een zo volledig mogelijk pakket aan professionele zorg bieden.


De afdeling

Onze apotheek is volop in beweging en ontwikkeling. Patiëntenzorg, kwaliteit, medicatieveiligheid, vernieuwing en resultaatgerichtheid zijn hierbij belangrijke pijlers. De klinische apotheek en poliklinische apotheek vormen samen de apotheek van het ziekenhuis waar we met veel enthousiasme de hele keten van de farmaceutische zorg vormgeven: van opname tot en met ontslag.


Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een farmaciestudent die ons team willen komen versterken in het weekend.


Beeld van de functie

Wij zoeken een farmaciestudent met als speciaal aandachtsgebied de medicatieverificatie. Het gaat voornamelijk om het voeren van farmaceutische opnamegesprekken en het controleren en verwerken van medicatieopdrachten. Daarnaast bestaan de werkzaamheden in de klinische apotheek uit het in goede banen leiden van de geneesmiddelendistributie, het geneesmiddelenbeheer op de kliniek en polikliniek en het fungeren als eerste vraagbaak voor verpleegkundigen over geneesmiddelen. In het weekend wordt incidenteel medicatie bereid, het gaat dan alleen om het klaarmaken van infuuszakjes voor een specifieke patiënt.

Na een inwerkperiode van ca. 2 weken ga je samen met een andere collega in het weekend werken.

Wij bieden

De functie is ingedeeld in FWG 45. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO Ziekenhuizen, deze bevat een eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds PFZW.


Interesse? 

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met:

Shahnaz Kiani deh Kiani, op telefoonnummer 0251- 78 3890


Reageren kan vóór 15 februari via onderstaande sollicitatiebutton.

Wij vragen aan jou

  • Je bent farmaciestudent, derdejaars of hoger;
  • Je hebt een positieve, klantvriendelijke en flexibele houding;
  • Je bent stressbestendig en laat je niet snel van de wijs brengen;
  • Je hebt geen moeite met automatisering en met technische apparatuur;
  • Je kunt nauwgezet werken