Zorgprofessional COVID zorg

Functieomschrijving

Zorgprofessional COVID zorg

Bij het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk worden verschillende maatregelen getroffen om patiënten op te kunnen vangen vanwege het COVID-19 virus.

Daarvoor kunnen wij jouw hulp gebruiken!

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Ben jij een Verzorgende IG, Verpleegkundige of Basisarts en ben je bereid je (voor minimaal 8 uur per week) in te zetten in of ter ondersteuning aan de COVID zorg? Of ben je gepensioneerd maar ook bereid om ingezet te worden?

Neem dan direct contact ons op via recruitment@rkz.nl

Het betreft een inzet passend bij je scholingsachtergrond en ervaring, rooster in overleg op basis van je beschikbaarheid. Inschaling conform cao, afhankelijk van de functie.

De inzet duurt minimaal 3 maanden en naar verwachting maximaal 6 maanden. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je ingezet op zwaarte in de ondersteuning als Verzorgende IC, Verpleegkundige of bijvoorbeeld als buddy.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Peter Fles, recruiter, via 06-1138 7522.


Solliciteren

Wil je het RKZ ondersteunen bij de COVID zorg? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij vragen aan jou

  • Medisch gediplomeerd in je vakgebied.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.
  • Ervaring in de ziekenhuiszorg is een pré.
  • Je bent zorgvuldig in jouw werk, alert en integer.
  • Je neemt initiatief en beschikt over goede contactuele vaardigheden.