Rode Kruis Ziekenhuis - Anesthesiemedewerker
Overslaan naar content

Anesthesiemedewerker

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Operatiekamer

Werken bij het RKZ

In het RKZ werken we iedere dag aan gezondheid en leveren we snel kwalitatief goede zorg. Alles wat wij doen, is erop gericht om mensen zo gezond en vitaal mogelijk te maken én te houden. Wil jij bijdragen aan onze goede zorg? Kom dan werken als:

Anesthesiemedewerker

27-36 uur, per direct

Zelfstandig, klantgericht, flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig en inlevingsvermogen


Ben jij dit?

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker of ga je de opleiding binnenkort afronden en wil je onderdeel zijn van een team waar wordt geluisterd naar jouw persoonlijke situatie. Een plek waar je werkuren en invulling kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Zoek jij een werkomgeving waar jij je kunt ontwikkelen? Join team Anesthesie RKZ. 


Dan kan je dag er zo uitzien!

Wat maakt werken in het RKZ bijzonder? 

Als anesthesiemedewerker is jouw belangrijkste taak in het OK- team om, samen met de anesthesioloog ervoor te zorgen dat een patiënt zo comfortabel mogelijk de operatie ondergaat.

Naast je reguliere werk als anesthesiemedewerker houd je je bezig met de ontwikkeling van het vak en begeleid je professionals in opleiding. Als anesthesiemedewerker bij RKZ kun je blijven ontwikkelen door het volgen van extra (bij)scholingen en de deelname aan de verschillende werkgroepen binnen onze afdeling. Daarnaast kun je doorgroeien tot Sedatie Praktijk Specialist of tot POS medewerker op de afdeling. Wij bieden je alle mogelijkheden.Jouw nieuwe collega’s!

Op het OK-complex van het Rode Kruis Ziekenhuis hebben wij zeven operatiekamers voor algemene- en vaatchirurgie, orthopedie, urologie, gynaecologie, KNO, kaakchirurgie, neurochirurgie, plastische chirurgie, bariatrie en brandwondenchirurgie.

Onze OK-afdeling bestaat uit ruim 100 medewerkers, waarvan 25 anesthesiemedewerkers.   Klantvriendelijkheid en een goede samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Verder werken wij met LEAN en dagen wij jou uit om na te denken ‘’wat kan er beter’’, zodat we de zorg continue kunnen verbeteren.

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Met jouw bijdrage zorgen we samen voor beter!


Wat stellen wij hier tegenover?


 • Een functie voor minimaal 27  en maximaal 36 uur met een aantrekkelijk salaris van maximaal € 4.842,-. (obv 36 uur, cao schaal 55) .
 • Tekenbonus van € 1.000,- netto naar rato van het dienstverband
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse wintersport weekend en sinterklaasfeest.Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Bas Krul, Afdelingsleider OK RKZ, bereikbaar via 0251-265543


Solliciteren

Kom jij bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie!

Wil je eerst een dag meelopen. Graag dat kan natuurlijk altijd. maak dan een afspraak via recruitment@rkz.nl 

Dit vragen wij:

 • Een collegiale, flexibele en gastvrije instelling
 • een CZO erkende - diploma anesthesiemedewerker of je rondt deze opleiding op korte termijn af
 • je bent iemand die van aanpakken houdt en die kansen ziet en deze ook weet te benutten. 
 • een servicegerichte instelling, je stelt de patiënt centraal.
 • De drive om continu naar de beste kwaliteit van werken te streven, je denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen binnen onze afdeling.

of