Rode Kruis Ziekenhuis - ANIOS (32-38 uur)
Overslaan naar content

ANIOS (32-38 uur)

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

Waarom ANIOS worden bij het RKZ?

Als ANIOS bij het RKZ krijg jij de ruimte om de werkervaring op te doen die jou een kickstart geeft voor de rest van je carrière. In deze vacature lees je voor welke specialismen wij op zoek zijn naar basisartsen.


Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens. Daarnaast is het RKZ een erkende opleidingsinstelling.


Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen voor beter op jouw manier!


Dit is jouw baan:

Je hebt je studie geneeskunde afgerond en bent toe aan de volgende stap. Bij het RKZ bieden we je de ruimte om je te oriënteren en ervaring op te doen.


Als ANIOS bij het RKZ krijg jij een uitgebreid inwerktraject. Er wordt voor jou een ontwikkelprogramma op maat gemaakt en wij zorgen voor werkbegeleiding. Jij bent onderdeel van het leerhuis en krijgt van ons een onderwijsprogramma aangeboden.


Gedurende jouw ANIOS periode kijken we samen naar je verdere ontwikkeltraject en proberen je naar een goede volgende plek te helpen zoals de huisartsgeneeskunde, interne geneeskunde, maar ook bijvoorbeeld de spoed eisende hulp (SEH), of psychiatrie.


Dit wordt jouw team/afdeling:

Wij zijn regelmatig op zoek naar ANIOS voor verschillende specialismen. Lees hieronder welke specialismen er in ons ziekenhuis zijn en meer informatie over de desbetreffende afdeling:


Intensive care / brandwondencentrum

Het RKZ heeft een closed format Intensive Care met in totaal 8 bedden voor zowel algemene Intensive Care als gespecialiseerde brandwonden Intensive Care zorg. Onder supervisie van de intensivist ben je als ANIOS IC verantwoordelijk voor de patiëntenzorg van beide patiëntencategorieën. Daarnaast verzorg je de opvang, diagnostiek en behandeling van vitaal bedreigde patiënten op de intensive Care, de verpleegafdeling en de spoed eisende hulp (SEH). Bovendien neem je deel aan het Reanimatieteam en ben je onderdeel van het Spoed Interventie Team. Daarnaast ben je buiten kantooruren de voorwacht van de CCU zodat je ook specifiek cardiologische kennis vergaart. Als ANIOS participeer je in een 24-uurs rooster, samen met andere arts-assistenten en de Physician assistant.

Psychiatrie

Onder supervisie en begeleiding van de psychiater lever je een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling van patiënten, met als doel een optimale bijdrage te leveren aan het herstelproces van patiënten. Je werkt binnen het multidisciplinaire team van de kliniek en je doet consulten voor de somatische afdelingen en de polikliniek. Tevens werk je als voorwacht in de diensten die gedeeld worden met de collega’s uit het Spaarne Gasthuis. Onze afdeling is een veilige plek om je eerste stappen als arts te zetten. Het biedt de mogelijkheid om binnen het ziekenhuis verder kennis te maken met de psychiatrie. Doordat we ook de huisartsenopleiding bieden en veel consulten in huis doen is het ook een goede plek om je keuze voor verschillende vakgebieden binnen de geneeskunde te kunnen maken.


Chirurgie

Jonge dokter met interesse in snijdende specialismen of een huisarts in de dop? Kom in het Rode kruis ziekenhuis ervaring opdoen, je handvaardigheid ontwikkelen en toetsen of jij op de OK hoort. Met laagdrempelige supervisie en een verdiepende stage op het brandwonden centrum helpen we je uitgroeien tot een goede ANIOS chirurgie die zelfstandig op de afdeling, polikliniek en poliklinische OK kan werken. Door regelmatig op OK te assisteren kom je erachter of dit het vak voor jou is. We zien je brief tegemoet!


Interne geneeskunde, longziekten en maag-, darm- en leverziekten.

Als arts-assistent werk je in het RKZ op de interne geneeskunde maar ook op de maag-darm- en leverziekten, de longgeneeskunde en de spoedeisende hulp. Dit maakt het tot een hele leuke en leerzame werkplek. We werken samen met een groep van 12 arts-assistenten, 10 internisten, 6 longartsen en 6 MDL artsen. Daarnaast begeleiden we semiartsen en coassistenten.


Spoedeisende Hulp

Op de SEH in het RKZ werk je altijd onder supervisie van een SEH arts die 24/7 aanwezig is, in een team met afwisselend ANIOS/ AIOS/HAIO. De SEH is een level 2 traumacentrum en is tevens een opleidingsziekenhuis, waar ook de opleiding tot SEH-arts deel van uit maakt. Je ziet hier patiënten van alle specialismen, inclusief eerste hart hulp op de SEH. Je krijgt hierdoor in het RKZ de mogelijkheid om het vak spoedeisende geneeskunde in de volle breedte uit te voeren.


Jij krijgt van ons:

  • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 6.716,- (per 1 juni '24, cao schaal 65, o.b.v. 36 uur) afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Het RKZ is makkelijk bereikbaar: je kunt gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.


Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Bax, opleidingsadviseur medische opleidingen, via mbax@rkz.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst kennismaken? Dat kan! Stuur een mailtje naar Marieke om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren

Vul je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Geef in het opmerkingenveld aan per wanneer je beschikbaar bent.

Dit vragen wij:

  •  BIG geregistreerd.

of