Rode Kruis Ziekenhuis - ANIOS Intensive Care
Overslaan naar content

ANIOS Intensive Care

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

De vakgroep IC is regelmatig op zoek naar een enthousiaste ANIOS Intensive care.


Het RKZ heeft een closed format Intensive Care met in totaal 8 bedden voor zowel algemene Intensive Care als gespecialiseerde brandwonden Intensive Care zorg. Onder supervisie van de intensivist ben je als ANIOS IC verantwoordelijk voor de patiëntenzorg van beide patiëntencategorieën. Daarnaast verzorg je de opvang, diagnostiek en behandeling van vitaal bedreigde patiënten op de intensive Care, de verpleegafdeling en de spoed eisende hulp. Bovendien neem je deel aan het Reanimatieteam en ben je onderdeel van het Spoed Interventie Team. Daarnaast ben je buiten kantooruren de voorwacht van de CCU zodat je ook specifiek cardiologische kennis vergaart. De ANIOS participeert in een 24-uurs rooster, samen met andere arts-assistenten en de Physician assistant.

Alle ANIOS IC volgen de FCCS cursus en de EMSB-cursus, nemen deel aan georganiseerd onderwijs en krijgen scholing in reanimatie en opvang van vitaal bedreigde patiënten middels scenario onderwijs. Bedside teaching neemt hierbij een belangrijke plaats in. De ANIOS leert daarnaast allerlei technische vaardigheden zoals het inbrengen van arteriële – en centraal veneuze lijnen, intubatie en point of care echografie. Door de continue aanwezigheid in huis, en nauwe betrokkenheid bij de afdeling van de intensivist is deze functie zowel geschikt voor een beginnende ANIOS, maar ook ter voorbereiding op een vervolgopleiding zoals interne geneeskunde, chirurgie, spoedeisende hulp of anesthesiologie.

Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 65 (per 1 juni '24 maximaal € 6.716,- op basis van 36 uur)
 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 7 maanden met de intentie om te verlengen met 12 maanden.
 • 2 daagse FCCS cursus en EMSB cursus.
 • Vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen aan van Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Stephan Papendorp, Intensivist, 0251-265976 of Bas Mul, Physician Assistant Intensive Care, 0251-783808.


Solliciteren

Gezien de natuurlijke doorstroming van ANIOS ontstaan er met regelmaat vacatures, hierom is het zinvol om open sollicitatie in te dienen. Vul je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Geef hierbij aan per wanneer je beschikbaar bent. Wil je eerst kennismaken? Geen probleem. Je kunt je aanmelden via bmul@rkz.nl.

Dit vragen wij:

 • ANIOS BIG geregistreerd.

of