Rode Kruis Ziekenhuis - ANIOS Interne Geneeskunde, longziekten en maag-darm-leverziekten
Overslaan naar content

ANIOS Interne Geneeskunde, longziekten en maag-darm-leverziekten

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

 ANIOS interne geneeskunde, longziekten en maag-darm-leverziekten 

(ook parttime behoort tot de mogelijkheden)Functieomschrijving

Gemiddeld iedere maand zijn wij op zoek naar een arts-assistent interne geneeskunde. Als arts-assistent werk je in het RKZ op de interne geneeskunde maar ook op de maag-darm- en leverziekten, de longgeneeskunde en de spoedeisende hulp. Dit maakt het tot een hele leuke en leerzame werkplek. We werken samen met een groep van 12 arts-assistenten, 10 internisten, 6 longartsen en 6 MDL artsen. Daarnaast begeleiden we semiartsen en coassistenten.

Na een inwerkperiode van gemiddeld 6 weken start je een dienstblok met avond-, nacht- en weekenddiensten waarbij je de zorg voor de drie vakgebieden in huis en op de spoedeisende hulp draagt. De supervisoren zijn laagdrempelig beschikbaar en gewend een arts assistent in het eerste jaar “arts zijn” te begeleiden, te doen groeien en ook in het ondersteunen van de verdere ontwikkeling van een meer ervaren arts-assistent.

Gedurende het jaar kijken we samen naar je verdere ontwikkeltraject en proberen je naar een goede volgende plek te helpen zoals de huisartsgeneeskunde, interne geneeskunde, maar ook bijvoorbeeld de SEH, oogheelkunde of psychiatrie.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris conform cao schaal 65 (per 1 juni '24 max. € 6.716.- bruto per maand obv 36 uur)
  • Wekelijks meerdere onderwijsmomenten
  • Veel verscheidenheid en afwisseling
  • Aandacht voor een gezonde werkdruk
  • Aantal uren dienstverband in overleg


Open sollicitatie ANIOS

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een open sollicitatie. We hebben gemiddeld 12 vacatures per jaar, omdat de meesten na een jaar naar een nieuwe plek doorstromen. Dus, heb jij interesse in een functie als ANIOS bij de interne geneeskunde, longziekten en MDL in het Rode Kruis ziekenhuis te Beverwijk? Via onderstaande sollicitatiebutton kun je je sollicitatiebrief met per wanneer je beschikbaar bent naar ons sturen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ilona van den Hoven of Hanneke van den Broek (internist) via het secretariaat Interne geneeskunde.

Dit vragen wij:

  •  Een artsendiploma, BIG-registratie
  •  Interesse in beschouwende vakken
  •  Leergierigheid
  •  Samenwerker

of