Rode Kruis Ziekenhuis - ANIOS-obstetrie (24-32 uur per week)
Overslaan naar content

ANIOS-obstetrie (24-32 uur per week)

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

Enthousiaste ANIOS-obstetrie gezocht voor 24-32 uur per week!


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

Bij jou staat de patiënt voorop! Ben jij een ANIOS met obstetrie ervaring, die meer ervaring wilt opdoen voordat je je aanmeldt voor een specialisatie als gynaecoloog of tropenarts? Of heb je nét wat meer ervaring nodig op het gebied van verloskunde dan kunnen wij jou dit bieden. Wij vragen flexibiliteit, wat we jou ook geven. Komt de opleidingsplek voor je specialisatie voorbij, dan nemen wij weer afscheid; zo helpen wij elkaar.


Kortom, dit ben jij:

Als ANIOS kom je in dienst als ANIOS obstetrie en begeleid je op de (spoed) polikliniek en kraamsuites, zwangeren met een laag, midden en hoog risico tijdens de prenatale-, natale- en postnatale periode. Je wordt ingewerkt door ervaren klinisch verloskundige en zal vervolgens aan de slag gaan binnen het team van verloskundigen. Uiteraard begeleidt de vakgroep van gynaecologen jou ook en zal je bij mogelijkheden meenemen tijdens ingrepen zoals MPV’s, sectio’s en curettages.

De samenwerking met de 1e lijn rondom het RKZ is grotendeels georganiseerd binnen de IJmond geboortezorg, Integrale Geboortezorg Organisatie, of te wel IGO. In de IGO vinden innovaties binnen de geboortezorg plaats waarbij de kwaliteit van zorg voor de zwangere, haar partner maar ook de zorgverleners centraal staat. Wij zijn hier als RKZ dan ook trots op!


Dit wordt jouw team:

Ons team binnen het RKZ bestaat uit vijftien verloskundigen, zowel klinisch verloskundigen als (PA) klinisch verloskundigen. Je werkt samen met negen gynaecologen een team O&G verpleegkundigen, poli-assistenten en afdelingssecretaresses. Wij zijn een gecombineerde afdeling, bestaande uit negen kraamsuites en tien gynaecologische bedden en begeleiden ongeveer 1200 bevalling per jaar.


Jij krijgt van ons:

  • Een inspirerende baan waarbij je jezelf ontwikkelt in het werken als professional binnen een team met een hoog kwaliteitsniveau, in goede samenwerking en onderling overleg met gynaecologen.
  • Een jaarcontract met een opzegtermijn van maximaal 1 maand.
  • Een collegiale werksfeer waarbij nauw wordt samengewerkt met O&G Verpleegkundigen, co-assistenten en VIO’s op de afdeling, doktersassistenten op de polikliniek en 1e lijns verloskundigen.
  • Inschaling voor ANIOS obstetrie is conform FWG 65 (minimaal € 4.244,- maximaal € 6.396,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
  • Naast het salaris, 8,33% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand;
  • Verder hebben wij een leuke, actieve personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).

Solliciteren

Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de sollicitatie button. Wij kijken uit naar je reactie.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Francine Lodewijks, PA-klinisch verloskundige/ teamleider klinisch verloskundigen, op telefoonnummer: 0251-265946 of via flodewijks@rkz.nl.


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

  • BIG geregistreerd

of