Rode Kruis Ziekenhuis - Doktersassistent(e) Polikliniek Chirurgie en Orthopedie
Overslaan naar content

Doktersassistent(e) Polikliniek Chirurgie en Orthopedie

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medische ondersteuning

Werken bij het RKZ

Doktersassistent(e) Polikliniek Chirurgie en Orthopedie

Patiëntgericht, flexibel, gastvrij en stressbestendig

24 uur per week (voorkeur maandag, woensdag en vrijdag)


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen voor beter!


Ben jij iemand die van variatie houdt en graag zijn of haar vaardigheden wil uitbreiden? Wil je werken in een team waar kwaliteit van zorg en werkplezier voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit is jouw baan:

Jij bent als doktersassistent(e) een spin in het web op de polikliniek Chirurgie en Orthopedie. Jij schakelt tussen de medisch specialisten en patiënten en bent te allen tijden op de hoogte van wat er gaande is op de polikliniek. Binnen het team van doktersassistenten op de polikliniek Chirurgie en Orthopedie, hebben een aantal ook hun eigen aandachtsgebied. Denk hierbij aan de orthopedie, de vaatchirurgie, GE of mamma chirurgie.

Op de polikliniek Chirurgie en Orthopedie is iedere dag anders. Het ene moment assisteer jij de medisch specialist tijdens het spreekuur en het andere moment ondersteun jij de backoffice.

Je assisteert de medisch specialist waarbij je patiënten informeert over de medische procedures en je zorgt voor de administratieve afhandeling. Bij een aantal spreekuren voer je zelfstandig werkzaamheden uit zoals verbanden wisselen en hechtingen verwijderen. Het is daarom belangrijk dat jij toegankelijk bent en mensen op hun gemak kunt stellen, om er zo voor te zorgen dat ze een optimale ervaring hebben met ons ziekenhuis.

Bij het ondersteunen van de backoffice verwerk je alle (telefonische) administratieve handelingen voor zowel de polikliniek Chirurgie als de polikliniek Orthopedie. Je kan hierbij uitstekend patiënten te woord staan waarbij je de vraagstelling trieert en actie onderneemt als dit nodig mocht zijn.  Je werkt secuur, nauwkeurig, kunt makkelijk schakelen en je zorgt ervoor dat de gegevens in het systeem op de juiste wijze verwerkt worden.


Dit wordt jouw team:

Wij zijn een enthousiast en betrokken team van 25 collega’s, bestaande uit doktersassistenten, verpleegkundigen en polikliniekmedewerkers. We werken met elkaar voor een grote groep chirurgen, arts-assistenten chirurgie en drie orthopeden.

Wij hebben een goede samenwerking met de medische specialisten en in ons team staat een goede sfeer voorop. Jaarlijks wordt er een gezellig teamuitje georganiseerd. Op dit moment wordt er volop gebouwd in en rond het RKZ waarbij de polikliniek Chirurgie tijdelijk voor een deel verhuisd is naar een andere locatie. Dit betekent ook dat een gedeelte van het team op deze andere locatie werkt. Het kan per dag verschillen waar je staat ingeroosterd.


Jij krijgt van ons:

 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 3.484,00 (obv 36 uur, cao schaal 40) afhankelijk van opleiding en ervaring. Met ingang van 1 juni 2024 zal er een structurele salarisverhoging plaatsvinden van 5%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Het RKZ is makkelijk bereikbaar: het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging, waardoor je tegen gereduceerd tarief toegang hebt tot verschillende uitjes (theatertickets, stedentrips etc.). Twee keer per jaar vieren wij samen een groot zomer- en winterfeest!


Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Vanessa Breurken, teamleider polikliniek Chirurgie, Orthopedie en Plastische Chirurgie, 0251-783894.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.


Dit vragen wij:

 • Je hebt een diploma doktersassistente of verpleegkundige.
 • Ervaring als doktersassistent(e) is een pré.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt al enige administratieve ervaring.
 • Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat dingen geregeld worden.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist om te kunnen werken bij het RKZ.

of