Rode Kruis Ziekenhuis - Echoscopist Gynaecologie en Verloskunde, tijdelijk in verband met vervanging wegens verlof
Overslaan naar content

Echoscopist Gynaecologie en Verloskunde, tijdelijk in verband met vervanging wegens verlof

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Paramedisch

Werken bij het RKZ

Echoscopist Gynaecologie en Verloskunde, tijdelijk in verband met vervanging wegens verlof

Nauwkeurig en stressbestendig

24 -36 uur per week


Het Rode Kruis ziekenhuis (RKZ) zoekt z.s.m. een echoscopist gynaecologie en verloskunde die zelfstandig echoscopisch onderzoek verricht voor zowel aanvragers uit de eerste als uit de tweede lijn.


Waarom deze baan bij het RKZ?
Waar het RKZ het verschil in maakt is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Ben jij dit?

Als echoscopiste voer je zelfstandig echoscopisch onderzoek uit bij zwangere vrouwen. Door je klantgerichte en empathische instelling begeleid en informeer je de patiënt tijdens het onderzoek. Daarnaast ben je collegiaal, heb je goede communicatieve vaardigheden en werk je accuraat. Herken jij jezelf hierin?


Dan kan je dag er zo uit zien

Als echoscopist verricht je zelfstandig gynaecologische echo’s (waaronder fertiliteitsecho’s) en verloskundige echo’s en beoordeel je deze. Je verricht echo’s ten aanzien van jonge zwangerschappen en biometrie en voert Doppleronderzoeken uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de digitale verslaglegging en rapportage naar de eerste, tweede en derde lijn.


Jouw nieuwe collega’s

Op de polikliniek werk je samen met 2 collega-echoscopisten, gynaecologen, klinisch verloskundigen en doktersassistenten. We zijn een professioneel en gemotiveerd team vakspecialisten. Wij hechten waarde aan een goede onderlinge sfeer waarin we van elkaar op aan kunnen. Wij zorgen met elkaar, onder alle omstandigheden, voor een optimale bezetting van onze eigen afdeling.


Wij bieden jou

  • Inschaling in FWG functiegroep 55 ( per 1 juni ‘24 maximaal € 5.084,- bruto per maand o.b.v. 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Aanstelling voor de duur van 7 maanden in verband met vervanging verlof, tot uiterlijk 1 oktober 2024.
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Woon je hier in de omgeving? Dan hoef je niet meer in de file te staan naar Amsterdam! En anders rij je tegen de file in.


Wij vragen aan jou

  • Afgerond post-HBO-opleiding echoscopie in de gynaecologie/verloskunde.
  • Ervaring is een pré.
  • Dagen in overleg.
  • Flexibele houding ten aanzien van werken in vakantieperioden.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Marjolein van de Wateren, Manager Vrouw, Moeder, Kind, 0251-263850.


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

of