Rode Kruis Ziekenhuis - O&G Verpleegkundige
Overslaan naar content

O&G Verpleegkundige

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland

Werken bij het RKZ

Voor onze afdeling Obstetrie en Gynaecologie zijn wij op zoek naar een O&G verpleegkundige voor minimaal 24 uur per week.

O&G Verpleegkundige

24 – 36 uur


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:
Elke dag is anders als O&G verpleegkundige. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de zorg van moeder en kind. Je bent tijdens je dienst verantwoordelijk voor de zorg van de aan jou toegewezen patiënten. Voor deze patiënten ben je als O&G verpleegkundige de regiehouder van het zorgproces en de coördinator van de zorg. Vanuit je klinische blik en vermogen om klinisch te redeneren, ben je in staat om tijdig interventies toe te passen die nodig zijn in de diverse situaties. Je bent daarbij verantwoordelijk voor zowel de kraamsuites als de zwangere, maar ook voor de gynaecologische patiënt. Je werkt samen met 1e en 2e lijns verloskundigen en de gynaecologen van het RKZ.


Dit wordt jouw nieuwe werkplek 

Onze afdeling beschikt over 9 gezinsgerichte kraamsuites, 12 gynaecologische bedden, een triagekamer en een POK ( poliklinische operatiekamer) Jaarlijks vinden er ruim 1250 partussen plaats. Tevens is er 24/7 bezetting met een vaste groep klinisch verloskundigen. Alle zorg voor moeder en kind vindt plaats op de derde etage. Zo is de afstand tussen de kraamsuites en de couveuses klein en wordt er gestreefd naar een intensieve samenwerking met de afdeling neonatologie.

Wij zijn sinds 6 jaar een integrale geboortezorg Organisatie: IJmond Geboortezorg, waarin wij door intensieve samenwerking met de hele verloskundige keten het doel hebben om optimale kwaliteit te bieden aan iedere zwangere in de regio IJmond. Wij werken hierdoor intensief samen met 1e lijns verloskundige en de kraamzorg. De zorggroep heeft een eigen kraamcentrum van waaruit de thuiskraamzorg wordt geregeld. Op de afdeling verloskunde- en gynaecologie staat kwaliteit & gastvrijheid hoog in het vaandel. Onze afdeling is ISO gecertificeerd.

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens CAO ziekenhuizen FWG- schaal 55 (maximaal € 5.084,-, obv 36 uur)
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur
 • Wij bespreken jouw wensen met betrekking tot jouw rooster.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand
 • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen feest, het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally! Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen?


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvette Diderich,( teamleider) T 0251-265998 of via mail  YDiderich-Hofker@rkz.nl

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via een druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

 • Een afgeronde MBO- of HBO-verpleegkundige opleiding
 • Een afgeronde specialisatie tot obstetrieverpleegkundige
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goed organisatie- en aanpassingsvermogen.
 • Flexibel inzetbaar, wij helpen elkaar bij ziekte en verlof

of