Rode Kruis Ziekenhuis - Fellow -Traumachirurgie (0.8-1.0 fte)
Overslaan naar content

Fellow -Traumachirurgie (0.8-1.0 fte)

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ


Fellow-Traumachirurgie (0.8-1.0 fte)


De Joint Venture Chirurgen Noordwest.nl is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep en het Rode Kruis Ziekenhuis. De Trauma Unit van Chirurgen Noordwest draagt zorg voor een zeer aanzienlijk deel van de ongevalspatiënten van de Noordwest regio. Deze zorg wordt verleend op 3 locaties: locatie Alkmaar (level I), locatie Beverwijk (level 2, Brandwondencentrum) en locatie Den Helder (level 3). Alle facetten van de Heelkunde zijn binnen het samenwerkingsverband in de eigen huizen gedekt.


Binnen de Joint Venture is vanaf 1 juli 2024 ruimte voor een fellow-traumachirurgie.


Profiel:

  • Enthousiaste en ambitieuze traumachirurg of differentiant Traumachirurgie in laatste 6 maanden van de opleiding.
  • Volgt innovaties en nieuwe ontwikkelingen op de voet.
  • Participeert in trauma- en algemene chirurgie en de dienst.


Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie op verschillende locaties met elk een eigen specialiteit waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
  • Een werkomgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • De behandeling van multitrauma patiënten, complex mono letsel én brandwondenzorg behoren tot het takenpakket. Mate van zelfstandigheid is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Het betreft een dienstverband van een jaar met mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Op de arbeidsovereenkomst zijn de richtlijnen van de AMS van toepassing.


Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met dr. Han van den Brand (06-10482553), dr. Kees-Jan Ponsen (06-27432152) of Herman Frima (06-15545489). Voor algemene vragen over een aanstelling bij Chirurgennoordwest.nl kunt u contact opnemen met Inge Schouten-Groot (072-5482412) of drs. Robbert Mollema, voorzitter DB Chirurgennoordwest.nl.

Sollicitaties kunnen voor 13 mei 2024 worden gestuurd aan inge.schouten@nwz.nl.

Gesprekken vinden plaats op 21 mei 2024.

of