Rode Kruis Ziekenhuis - (Gespecialiseerd) Radiodiagnostisch Laborant (MBB'er)/Praktijkopleider Radiologie
Overslaan naar content

(Gespecialiseerd) Radiodiagnostisch Laborant (MBB'er)/Praktijkopleider Radiologie

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Laboranten en medisch analisten

Werken bij het RKZ

(Gespecialiseerd) Radiodiagnostisch Laborant (MBB’er) / Praktijkopleider Radiologie

32 – 36 uur

Patiëntgericht, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Waarom werken medewerkers graag op onze afdeling Radiologie?

 • Gezellige afdeling, goed team, leuke collega’s
 • Goede cultuur, zeer tevreden patiënten
 • Goed georganiseerd, sociaal rooster
 • Flexibel, wat voor elkaar over hebben

Last but not least…., we kunnen ons verheugen op een geheel nieuwe afdeling in de nieuwbouw, welke in november 2024 is afgerond. Natuurlijk voorzien van de allernieuwste ICT-technieken en onderzoeksapparatuur.

Vind jij samenwerken met een gedreven team en korte lijnen belangrijk in je werk als Radiodiagnostisch Laborant en zo mogelijk ook als Praktijkopleider? Of ben je een Gespecialiseerd Laborant in Echografie, MRI-techniek of Interventieradiologie?
Zo ja, dan ben je op je plek in het RKZ!


Ben jij dit?

Je bent een nauwkeurige en patiëntgerichte Radiodiagnostische Laborant en wilt graag als gespecialiseerd laborant werkzaam zijn in één van onze onderzoekkamers. Je vindt het fijn om in een kleinschalig, één-locatie ziekenhuis met korte lijnen te werken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor jou dan ook belangrijk! Je werkt zelfstandig, bent enthousiast en flexibel. Je past je snel aan in wisselende omstandigheden en houdt goed overzicht. Het is een pré als je relevante werkervaring hebt, of wilt krijgen als echolaborant, mri-laborant, of praktijkopleider op een Radiologie afdeling.

In de functie van Praktijkopleider Radiologie (0,22 fte) werk je in duo samen met een collega- praktijkopleider op Radiologie. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van het leertraject van stagiaires en (nieuwe) medewerkers. Jullie verdelen de werkzaamheden en zijn tactisch en operationeel elkaars toegevoegde waarde in opleiden en begeleiden. Als praktijkopleider en gesprekspartner kun je snel schakelen, ben je communicatief ingesteld en heb je een objectieve houding. Je werkt aan kwaliteit en deskundigheid en schept randvoorwaarden, zodat werkbegeleiders hun taken goed kunnen uitvoeren. Deze functie combineer je met de functie van radiodiagnostisch laborant


Dan kan je dag er zo uit zien!

Elke dag is anders op de afdeling Radiologie. Als Radiodiagnostisch Laborant begint bijvoorbeeld de dag bij de CT-scan, waar je niet alleen verantwoordelijk bent voor het adequaat uitvoeren van het onderzoek, maar ook voor een efficiënte patiëntenlogistiek. Dankzij jouw flexibiliteit en oplossingsgerichtheid worden de spoedonderzoeken goed tussendoor uitgevoerd. ’s Middags kan je werkzaam zijn op een andere onderzoekskamer, zoals bij een buckykamer. Na een inwerkperiode werk je in dag-, avond- en nachtdiensten.

Ook als Praktijkopleider kan elke dag heel afwisselend zijn, op het ene moment heb je een voortgangsgesprek met een nieuwe medewerker en op een ander moment doe je een rondleiding van een stagiaire over de afdeling. Je bent continue je tijd aan het managen om de belangrijkste werkzaamheden voor te laten gaan. Gelukkig zijn veel van de werkzaamheden planbaar en kan je deze goed afstemmen met de coördinatoren van de afdeling.


Dit wordt jouw team:

Ons enthousiaste team bestaat uit 40 radiodiagnostisch laboranten, zeven radiologen en zeven medisch secretaresses. We scoren bovengemiddeld goed in de patiëntenenquêtes en in de diverse medewerkersonderzoeken. Wij zijn een hecht team en ondernemen geregeld leuke activiteiten samen.


Wij bieden jou:

  • als Radiodiagnostisch Laborant FWG schaal 45 (maximaal € 4.015 ,- per 01-06-24).
  • als Gespecialiseerd Radiodiagnostisch Laborant FWG schaal 50 (maximaal € 4.540,- per 01-06-24) als je werkzaam bent op de MRI-scan, Echografie of Angiografie.
  • als Praktijkopleider ontvang je een vergoeding ter hoogte van twee periodieken uit de naast hogere FWG-schaal.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Een slimme en volledig nieuwe afdeling Radiologie die in 2024 een totale vervangingsinvestering realiseert in nieuwe state-of-the-art diagnostische apparatuur. De afdeling verhuist in 2024 naar een nieuw bouwdeel van het RKZ.
 • In- en externe bijscholingen.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk, daarom bieden wij o.a. trainingen van GoodHabitz aan.
 • Wij vieren in het RKZ twee keer per jaar het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een Personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ineke van Baarsen, Dagcoördinator 0251-265223 of Tom Brugman Praktijkopleider 0251-265223, Robert Nanne, Afdelingsleider Radiologie, 0251-265349.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie! Solliciteren kan tot woensdag 15 mei 2024. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 23 en/of vrijdag 24 mei 2024.


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.Dit vragen wij:


 • Voor de functie van Radiodiagnostisch Laborant heb je een afgeronde MBRT opleiding en werkervaring in de radiodiagnostiek.
 • Voor de functie van Gespecialiseerd Radiodiagnostisch Laborant heb je een aanvullende post-HBO opleiding Echografie en/of MRI gevolgd.
 • Voor de functie van Praktijkopleider Radiologie heb je werkervaring in de radiodiagnostiek en een afgeronde post-HBO opleiding Praktijkopleider, of ben je bereid deze te volgen.
 • Naast het vaste rooster ben je tevens flexibel inzetbaar.
 • Je wilt altijd de beste service verlenen, bent nieuwsgierig van aard en doet graag net even meer dan van je verwacht wordt.
 • Je kunt klantvriendelijk en professioneel communiceren.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteren.
 • Je kunt zowel heel goed zelfstandig als in een team werken.

of