Rode Kruis Ziekenhuis - Gynaecoloog
Overslaan naar content

Gynaecoloog

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

Wegens pensionering zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Kom jij onze vakgroep gynaecologie versterken?


Gynaecoloog

(0.8 FTE)


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!

Dit wordt jouw team: Vakgroep Gynaecologie

Onze vakgroep bestaat uit 9 gynaecologen. Collegialiteit en onderlinge samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. De meesten van ons zijn al jaren werkzaam in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, allen met veel plezier. Het RKZ is een algemeen streekziekenhuis met het alom bekende brandwondencentrum. Het RKZ heeft een grote drive voor innovatie zodat we de gezondheidszorg toekomstig bestendig kunnen maken.
Het werken in een kleiner ziekenhuis brengt voordelen met zich mee: korte lijnen, grote zelfstandigheid, persoonlijke benadering tussen stafleden, medewerkers en het management en daardoor ruimte voor verandering en innovaties waar we nu al flink mee bezig zijn. Tevens is het de ideale plek om als gynaecoloog de nodige ‘meters’ te maken in ons boeiende vak.

De vakgroep oefent het vak in de volle breedte uit met onderling minimale verdeling voor Verloskunde, Fertiliteit en Benigne gynaecologie. We werken op het gebied van transport IVF nauw samen met het Amsterdam UMC locatie VU. Voor de grootte van ons ziekenhuis hebben we een relatief grote Fertiliteit kliniek die zorg draagt voor deze boeiende groep patiënten. Juist voor deze patiëntengroep zoeken we aanvulling in verband met het vertrek van de twee zeer gewaardeerde collega’s. Een VPG aanstelling heeft dan ook zeker de voorkeur. Ruime ervaring in de fertiliteit en puncties ook.

We zijn sinds 6 jaar een Integrale Geboortezorg Organisatie: IJmond Geboortezorg waarin we door intensieve samenwerking met de hele verloskundige keten, het primaire doel hebben om optimale kwaliteit in de breedste zin van het woord te bieden aan iedere zwangere in de regio IJmond. Onze afdeling Verloskunde heeft 9 kraam/gezinssuites. Jaarlijks vinden er ruim 1000 klinische en 350 poliklinische partussen plaats. Er is 24/7 bezetting met een vaste groep klinisch verloskundigen, allen 2e lijn geschoold en merendeels tevens PA. Minimaal invasieve ingrepen vinden via een kort traject vanuit de polikliniek plaats op de poliklinische operatiekamer op de gynaecologie afdeling. Alle gynaecologische ingrepen die poliklinisch kunnen worden verricht, vinden er plaats met ondersteuning van ervaren en specifiek geschoolde O&G-verpleegkundigen.

Tevens participeren wij in de opleiding van coassistenten binnen het cluster Amsterdam UMC-locatie VU en met Verloskundigen opleiding vanuit Amsterdam. We zijn bestuurlijk actief in het ziekenhuis door deelname in diverse stuurgroepen en zitting in het VMSD bestuur en het Medisch Stafberaad van het ziekenhuis.


Kortom, dit ben jij:

Ben je een flexibele, enthousiaste gynaecoloog met oog voor innovatie en heb je ervaring in de fertiliteit dan zijn we op zoek naar jou! We nodigen je van harte uit om te solliciteren als je naast fertiliteit ook wenst om het vak in de breedte uit te oefenen. Als je nog een ander aandachtsgebied wilt onderzoeken dan staan wij daar voor open omdat we als groep alle facetten van het vak al goed invullen.

Wij zoeken een collega voor onze vakgroep voor de aanstelling van 0,8 FTE. De functie is per 1-1-2025 beschikbaar. Er is mogelijkheid voor een vaste aanstelling in 2026.


Wij bieden jou!

  • Een aanstelling voor 1 jaar van 0,8 FTE met mogelijkheid tot een vaste aanstelling na een jaar dienstverband
  • Een kans om onze fertiliteitpolikliniek naar een nog hoger plan te tillen.
  • Op basis van je opleiding en ervaring zal een passend salarisaanbod worden aangeboden conform AMS voorwaarden
  • Een kans om je innovatieve ideeën tot uiting te laten komen
  • Een mooie samenwerking met de 1e lijn en 2e lijn en een unieke ervaring in het werken in de IGO IJmond Geboortezorg


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met mevrouw Gabriela Dias Pereira, Gynaecoloog en Medisch Manager Gynaecologie (telefoonnummer: 0251-265746 of 06-46061045) of e-mailen naar gpereira@rkz.nl.


Solliciteren

Stuur je motivatiebrief met CV voor zaterdag 24 augustus 2024 in via onderstaande sollicitatie button. De sollicitatie kun je richten aan mevrouw Gabriela Dias Pereira, Gynaecoloog en Medisch Manager. De gesprekken vinden plaats in de 1e en 2e week van september.


Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.


of