Rode Kruis Ziekenhuis - Hartfunctielaborant (24 uur)
Overslaan naar content

Hartfunctielaborant (24 uur)

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Laboranten en medisch analisten

Werken bij het RKZ

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Ben jij gediplomeerd hartfunctielaborant? Dan zijn wij per 1 augustus 2024 op zoek naar jou!

Dit is jouw baan:

Je verricht diverse onderzoeken naar het functioneren van het hart. De werkzaamheden bestaan vooral uit het aansluiten en analyseren van holters. Daarnaast behoort ook het maken van ecg’s en het afnemen van fietstesten tot het takenpakket. Je kan deze onderzoeken zelfstandig analyseren en beoordelen.


Kortom, dit ben jij:

Je bent gediplomeerd hartfunctielaborant. Je beschikt over goed observerend vermogen. De patiënt is bij jou in goede handen, omdat je goed de situatie van de patiënt kan inschatten en je weet de patiënt goed gerust te stellen. Je kan goed zelfstandig werken en weet wanneer je de hulp van je collega’s of de cardioloog moet inschakelen. Je hebt een positieve instelling, bent enthousiast, leergierig en nauwkeurig.


Dit wordt jouw team:

Je bent werkzaam op de functieafdeling van onze polikliniek Cardiologie. Het team bestaat uit vijf hartfunctielaboranten en je werkt nauw samen met de echocardiografisch laboranten, het secretariaat en de cardiologen. Teamspirit is voor ons belangrijk en zo ook het volgen van diverse bijscholingen.

Jij krijgt van ons:

 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 4.540,- (obv 36, cao schaal 50), afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Diverse bijscholingen.
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Het (bus) station Beverwijk is op zeven minuten loopafstand.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen.
 • Twee keer per jaar vieren wij met elkaar feest tijdens het zomer- en winterfeest!
 • Het RKZ heeft een zeer actieve personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 
Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. De vacature wordt gesloten na het vinden van de juiste kandidaat.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Hein Nammensma, bereikbaar op 0251-265262.


Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.
Dit vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding tot hartfunctielaborant specialisatie holter met relevante werkervaring.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan zelfstandig werken, bent leergierig en hebt een flexibele instelling.
 • Ben je nog niet in het bezit van het diploma Hartfunctielaborant maar ben je bijna klaar of wil je de opleiding volgen en voldoe je aan de vooropleidingseisen, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

of