Rode Kruis Ziekenhuis - Kinderverpleegkundige
Overslaan naar content

Kinderverpleegkundige

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
€ 3.047 - € 4.324 per maandVerpleegkundige

Werken bij het RKZ

Kinderverpleegkundige

(24-36 uur)

Flexibel, enthousiast en leergierig


Als kinderverpleegkundige verleen je zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar die voor uiteenlopende aandoeningen in het ziekenhuis zijn opgenomen. Door jou voelen zowel de kinderen als hun ouder(s)/verzorg(st)er(s) zich veilig en op hun gemak.


Wat breng jij mee?

Jij bent een stressbestendige, positief ingestelde kinderverpleegkundige. Je vindt het leuk om zorg te dragen en begeleiding te bieden aan kinderen (0 tot 18 jaar) en hun ouders/verzorg(st)er(s). Zij zijn voor uiteenlopende (soms complexe) aandoeningen opgenomen in het ziekenhuis. Jij bent sociaal vaardig en denkt in oplossingen, een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als kinderverpleegkundige draag jij de zorg voor de kinderen die in het ziekenhuis opgenomen zijn. Naast de algemene kinderafdeling, zijn de kinderdagbehandeling, het kinderbrandwondencentrum en de neonatologie onderdeel van de gehele unit.

Geen dag is hetzelfde als je op de kinderafdeling werkt. Dat komt door de verschillende leeftijdsgroepen, door de verschillende specialismes, door zowel de klinische als de poliklinische zorg die je levert en tot slot door het multidisciplinaire team waar jij straks onderdeel van kunt zijn.

Je start met de verpleegkundige overdracht. Samen met je collega’s zorg je voor een goede planning van de werkzaamheden. Je neemt het dossier van de patiënt door. Je werkt hierbij nauw samen met de medisch pedagogisch hulpverlener, de kinderartsen en andere disciplines.

In elke dienst is de kans op acute opnames aanwezig, dit in verschillende leeftijden met verschillende ziektebeelden wat elke dag weer een dynamisch karakter geeft.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van kinderverpleegkundigen, neonatologieverpleegkundigen, kinderbrandwondenverpleegkundigen, medisch pedagogisch hulpverleners, kinderartsen, brandwondenartsen, chirurgen, plastisch chirurgen, sedatiepraktijkspecialisten, anesthesisten, fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten en kinder- en jeugdpsychologen. Een hecht team dat net als jij een groot hart heeft voor het verplegen van kinderen. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk.


Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met een bijzonder specialisme; de brandwondenzorg op topklinisch niveau waarvan de kinderen met brandwonden onderdeel uitmaken van de kinderafdeling. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Wij bieden jou:

 • Inschaling volgens de CAO schaal 50 (maximaal € 4.540,- bruto per maand o.b.v. 36 uur exclusief ORT).
 • Doorgroeimogelijkheden als kinderverpleegkundige; bij ons op de afdeling kun je namelijk ook de neonatologie of de brandwondenopleiding volgen.
 • Veel afwisseling in een prettige werksfeer.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%.
 • Opbouw van een pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Het (bus)station Beverwijk is op7 minuten loopafstand.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto/netto reiskostenvergoeding.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten, sinterklaasfeest en de kerstkien.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kristel van Diemen, teamleiders van de kinderafdeling/kinderbrandwondencentrum, 0251-265392.

Wil je de sfeer proeven? Natuurlijk mag je ook een dagje meelopen!


Solliciteren

Wij kijken uit naar je reactie!Dit vragen wij:

 • BIG-geregistreerde Verpleegkundige.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Creatief in handelen en denken.
 • Jij bent altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen in je vak.

of