Rode Kruis Ziekenhuis - KNF-Vasculair Diagnostisch Laborant
Overslaan naar content

KNF-Vasculair Diagnostisch Laborant

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Laboranten en medisch analisten

Werken bij het RKZ

KNF-Vasculair diagnostisch laborant

24 - 36 uur


Waarom deze baan bij het RKZ?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wil jij als KNF- Vasculair diagnostisch laborant graag werken in het streekziekenhuis van Noord Holland? Een hechte organisatie waar iedereen elkaar helpt om de beste zorg te blijven leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier! Ben je KNF Laborant of 3de jaars leerling met interesse in de vaatdiagnostiek en wil je verder leren? Je kunt bij ons de aanvullende opleiding tot Vasculair Diagnostisch Laborant volgen. Ons gezellige team ziet jouw sollicitatie graag tegemoet!


Dit is jouw baan

Als laborant KNF verricht, interpreteer en rapporteer je zelfstandig EEG’s, EP’s , zenuwecho’s en EMG’s (soms samen met de neuroloog).

Als vasculair diagnostisch laborant verricht, interpreteer en rapporteer je zelfstandig, non-invasieve vaatonderzoeken, doppler (EAI) en duplex, zowel arterieel als veneus van hals-, buik/bekkengebied en benen. Deze onderzoeken vinden met name poliklinisch plaats, maar ook klinisch. Dan betreft dit de verpleegafdelingen, de IC, het brandwondencentrum en de OK. De verslaglegging van de onderzoeken verwerk je digitaal, waarbij je als laborant een voorlopige conclusie formuleert.

Samen met de vaatchirurgen en dermatologen, verzorgt het vaatlab ook de spataderpoli. Door de combinatie van deze twee vakgroepen is het werk op onze afdeling afwisselend, dynamisch en nooit saai. Daarnaast neem je deel aan kwaliteitsverbetering, verschillende vormen van multidisciplinair overleg en lever je een bijdrage aan de kennisoverdracht.


Kortom, dit ben jij

Bij voorkeur ben je een gediplomeerd KNF-Vaat laborant en hebt kennis, inzicht en vaardigheden op beide gebieden. Echter gediplomeerde KNF-laboranten (of 3de jaars leerlingen) met interesse in de vaatdiagnostiek worden nadrukkelijk verzocht ook te reageren. De mogelijkheid tot het volgen van de post-HBO opleiding Vasculair Diagnostisch Laborant, bij InHolland in Haarlem, wordt geboden.

Je kunt zowel in een team werken als zelfstandig waarbij je besluitvaardig te werk gaat. Je bent communicatief sterk, flexibel, klantgericht, stressbestendig en kwaliteit vind je belangrijk. We waarderen een eigen inbreng in de vakinhoudelijke ontwikkelingen van de afdeling.


Dit wordt jouw team

Ons KNF-Vaatlab bestaat nu uit 5 laboranten. De afdeling heeft een open en informeel karakter. Er wordt nauw samengewerkt met de vaatchirurgen en neurologen en in mindere mate met de dermatologen. Een professionele en collegiale werksfeer vinden wij zeer belangrijk!


Jij krijgt van ons

 • Een inspirerende baan waarbij je jezelf ontwikkelt in het werken als professional binnen een team met een hoog kwaliteitsniveau.
 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 4.324,-/€ 4.842,- (obv 36 uur, CAO schaal 50/55 ) afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Naast het salaris, 8,33% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De post-hbo opleiding Vasculair diagnostisch laborant bij de Hogeschool Inholland - Haarlem.
 • In- en externe bijscholingen.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij diverse trainingen van GoodHabitz aan.
 • Wij vieren binnen het RKZ twee keer per jaar het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met 0251-265147, Laboranten KNF / Vaatdiagnostiek


Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.
Dit vragen wij:

 • Bij voorkeur ben je een gediplomeerd KNF-Vaat laborant en heb je kennis, inzicht en vaardigheden op beide gebieden.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • Samen met het team hou jij het kwaliteitsniveau van de afdeling hoog.
 • Je herkent jezelf in de 5 kernwaarden van het RKZ; je bent Attent, toont Lef, bent Slim, en handelt Ambitieus en Hoogwaardig.

of