Rode Kruis Ziekenhuis - Kraamverzorgende
Overslaan naar content

Kraamverzorgende

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Paramedisch

Werken bij het RKZ

Wil jij werken in een klein team waar persoonlijke aandacht voorop staat en wil jij regionaal werken in de regio IJmond? Kom dan werken bij RKZ Kraamzorg!


Kraamverzorgende

24 uur


Ben jij dit?

Jij bent een ervaren of net afgestudeerde kraamverzorgende en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio IJmond. Als kraamverzorgende weet jij hoe jij de kersverse ouders de eerste dagen dat hun kindje is geboren moet begeleiden. Dit doe jij op zorgzame en vriendelijke manier. Jij kan je makkelijk aanpassen aan verschillende situaties en zorgt voor een goede start voor moeder en baby!


Dan kan je dag er zo uit zien!

Jij helpt ouders de eerste acht dagen na de bevalling. Je leert de ouders alles over de verzorging van de baby en ondersteunt bij de (borst)voeding. Zij kunnen met alle vragen bij jou terecht en je zorgt er ondertussen voor dat het huishouden op rolletjes loopt. Dit zorgt ervoor dat dat de ouders kunnen genieten van de eerste bijzondere dagen van hun baby.


Bij RKZ Kraamzorg vinden wij het belangrijk dat je up-to-date blijft met je vakkennis en er worden regelmatig scholingen gegeven in het Rode Kruis Ziekenhuis. Deze scholingen worden vergoed door RKZ Kraamzorg. Verder zie je collega’s bij verschillende werkoverleggen.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van veertig kraamverzorgenden, twee afdelingsleiders, vier planners, een lactatiekundige en twee borstvoedingscoaches. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en dat merk je ook in de communicatie naar elkaar. Wij zijn laagdrempelig te bereiken via WhatsApp, mail en telefoon. Wij werken in de regio IJmond en wonen zelf ook allemaal in de regio. Het fijne aan het werken bij RKZ Kraamzorg is dat wij bij grote contracten werken met een jaarrooster en je bent om het weekend vrij. Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan buiten een rooster en je eigen agenda te beheren. Voor meer informatie over de kraamzorg kijk op onze website: https://www.rkzkraamzorg.nl.


Wij bieden aan jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal FWG 35 (maximaal € 3.440,- op basis van 36 uur).
 • Jaarrooster, zodat je weet waar je aan toe bent en om het weekend vrij!
 • Liever je eigen agenda beheren? Ga dan aan slag als flex kraamverzorgende.
 • Werken in de regio IJmond.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan om je jezelf te ontwikkelen.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je bellen met de Kraamzorg, 0251-783800.


Informatie

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.  
Dit vragen wij:

 • Diploma Kraamverzorgende en inschrijving bij het KCKZ
 • Je bent enthousiast en representatief
 • Je bent woonachtig in de regio IJmond of aangrenzend aan de regio IJmond
 • Met voorkeur in het bezit van een auto

Als je langer dan een jaar niet als kraamverzorgende hebt gewerkt, of niet meer staat ingeschreven bij het KCKZ, dan kun je ook solliciteren. We kijken dan hoe we je kunnen begeleiden naar terugkeer in de kraamzorg.

of