Rode Kruis Ziekenhuis - Leerling Anesthesiemedewerker
Overslaan naar content

Leerling Anesthesiemedewerker

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Operatiekamer

Werken bij het RKZ

Wil jij je verdiepen in de wereld van anesthesie en heb jij de ambitie om anesthesiemedewerker te worden? Bij het RKZ bieden wij jou deze kans!


Leerling Anesthesiemedewerker

36 uur, start opleiding september 2024

Teamplayer, flexibel en communicatief vaardig


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Ben jij dit?

Jij hebt doorzettingsvermogen, bent flexibel en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je kunt goed samenwerken in een team en samen met de rest van het operatieteam ga je voor het beste resultaat. Bovendien kun je nauwkeurig werken en ben je betrouwbaar. Je bent leergierig en gaat een uitdaging niet uit de weg.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als anesthesiemedewerker assisteer je de anesthesioloog bij de toediening van anesthesie, tijdens en na de operatie. Je begeleidt en bewaakt de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Je draagt zorg voor de anesthesiologische apparatuur en je bent voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt tijdens de operatie. Samen met jouw team ga je voor het beste resultaat en voor de beste zorg voor de patiënt. Je ontvangt operationele sturing overdag van de dagcoördinatoren en leiding van de teamleiders en afdelingsleider.

Om anesthesiemedewerker te worden, bieden wij jou een fulltime inservice opleiding (leren en werken) van drie jaar. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door de Amstel Academie in Amsterdam. De opleiding is gebaseerd op de EPA-structuur. Het eerste kwartaal van de opleiding is beroepsvoorbereidend. Hierbij volg je de vakken anatomie, ziekteleer, chirurgie en verpleegkunde. Hierna zal de nadruk liggen op de vakken farmacologie, AZT, anatomie/fysiologie en biochemie.


Jouw nieuwe collega’s

Wij zijn een hecht team, met een goede werkverhouding tussen alle medewerkers op het OK-complex. Als anesthesiemedewerker verricht je taken binnen de volle omvang van het vak; zowel in de voorbereiding van operaties als ook het bewaken van de patiënt gedurende de operatie onder directe of indirecte supervisie van de anesthesioloog. Opleiden is binnen het RKZ erg belangrijk en wij leiden jou graag op!


Op het OK-complex van het Rode Kruis Ziekenhuis hebben wij zes operatiekamers voor: algemene- en vaatchirurgie, orthopedie, urologie, gynaecologie, KNO, kaakchirurgie, neurochirurgie, plastische chirurgie en bariatrie. De 7e OK bevindt zich op het brandwondencentrum.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere expertise op het gebied van brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen.


Op dit moment realiseren een nieuwe Hotfloor waar ook ons OK-complex deel van gaat uitmaken en welke eind oktober in gebruik zal worden genomen.


Start en duur van de opleiding

De opleiding start 2x per jaar, in september en februari, bij voldoende deelname in de regio en duurt gemiddeld 3 jaar. Gedurende de opleiding geldt in principe een fulltime dienstverband.


Wij bieden jou:

  • Het ziekenhuis betaalt de opleiding, inclusief de bijbehorende boeken en digitale leermiddelen.
  • Inschaling volgens leerlingensalaris en tijdens de beroepsvoorbereidende periode (welke 4 maanden duurt) krijg je een leerovereenkomst waaraan zakgeld verbonden is. Na het voldoende afsluiten van deze periode krijg je een leer-arbeidsovereenkomst.
  • Leerwerktraject van drie jaar tot volwaardig anesthesiemedewerker.
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen of mailen (okopleidingen@rkz.nl) met Angela van Holten of Mariska Bant, opleidingscoördinatoren OK, telefoonnummer 0251-783817.


Solliciteren

Heb je interesse om bij ons te werken en te leren? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie! 


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.


Dit vragen wij:


  • Minimaal HAVO diploma (met profiel natuur & gezondheid of natuur & techniek) of een afgeronde opleiding HBO/MBO Verpleegkunde.
  • Goede sociale vaardigheden.
  • Je bent zelfstandig en kan goed in teamverband werken.

of