Rode Kruis Ziekenhuis - Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen
Overslaan naar content

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Operatiekamer

Werken bij het RKZ

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

24 - 36 uur per week,


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

Op onze afdeling houden wij ons op een professionele en verantwoordelijke wijze bezig met het reinigen, desinfecteren, controleren, steriliseren, voorbereiden en gebruiksklaar maken van de instrumenten en flexibele scopen. Deze worden ingezet op de klinische en poliklinische operatiekamers maar ook de medische steriele hulpmiddelen van de poliklinieken en van enkele externe partijen worden door ons verwerkt. Alle werkzaamheden liggen vast in een protocol. Dit houdt in dat wij volgens de laatste wet- en regelgeving onze werkzaamheden verrichten.


Kortom, dit ben jij:

Je hebt een afgeronde opleiding MSMH. Als Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen speel je een belangrijke rol in het voorkomen van infecties, want dankzij jou wordt medisch Instrumentarium gesteriliseerd en flexibele scopen gedesinfecteerd. Omdat alle werkzaamheden volgens vaste procedures worden uitgevoerd ben jij nauwkeurig en accuraat. Je bent een teamspeler, flexibel ingesteld en kan goed inspelen op onverwachte situaties.


Dit wordt jouw team:

Ons team bestaat uit 18 medewerkers. Ons team is goed op elkaar ingespeeld. Zowel onderling als binnen het RKZ zijn de lijnen kort, waardoor je gemakkelijk contacten legt. Naast het geplande werk zijn er uiteraard ook regelmatig spoedgevallen, waarbij snelheid van levensbelang is. Hier kunnen wij als team altijd goed op inspelen.Wij bieden jou:

  • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 3.440,- (CAO schaal 35 met ingang van 1 juni 2024 en obv 36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een jaarcontract, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Het station Beverwijk is op 7 minuten op loopafstand.
  • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
  • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport, een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Esther Barens of Bas Krul, Afdelingsleiders OKC en CSA, tel. 0251 265130 . 


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

of