Rode Kruis Ziekenhuis - Neonatologie verpleegkundige
Overslaan naar content

Neonatologie verpleegkundige

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Verpleegkundige

Werken bij het RKZ


Kijken en luisteren! Jij weet als Neonatologie Verpleegkundige als geen ander hoe belangrijk dat is.


Neonatologie Verpleegkundige

(20-36 uur)

Communicatief, enthousiast & gedreven

 

Wat breng jij mee?

Door te kijken en te luisteren voel jij als ervaren neonatologie verpleegkundige wat de pasgeborene nodig heeft. Daarnaast kan jij goed schakelen tussen het verzorgen en verplegen van het kind en het ondersteunen van de ouders bij de specifieke zorgvraag. Dit doe jij altijd met veel respect en liefde. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de pasgeborene een zo goed mogelijke start krijgt in het leven.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Jij weet dat elke dag anders is op de unit Neonatologie. Het is een hectische en veelzijdige functie. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de verpleegkundige zorg aan pasgeborenen en hun ouders. Je vervult een belangrijke rol bij de opvang van zieke pasgeborenen. Binnen het RKZ werken wij volgens de uitgangspunten van ontwikkelingsgerichte zorg en LEAN. Tijdens de visite lever jij een interactieve bijdrage, dit wordt zeer gewaardeerd door de kinderartsen. Als neonatologie verpleegkundige in het RKZ krijg je veel verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s neonatologie verpleegkundige en de kinderartsen zorgen jullie  voor de beste zorg.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van tien neonatologie verpleegkundigen, twintig kinderverpleegkundigen, zes gynaecologen en zeven kinderartsen. Wij zijn een hecht team dat net als jij een echt hart heeft voor het verpleegkundige vak en deze speciale doelgroep. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning.

 

Samen ondernemen wij leuke activiteiten van een etentje tot een filmavondje. Een keer per jaar organiseren de kinderartsen een feest voor de hele afdeling. Daarnaast doen wij aan zelfroosteren, samen komen wij tot een kloppend rooster waar de wensen van iedereen in meegenomen worden.

 

De afdeling bestaat in totaal uit 38 bedden, waarvan drie kraam-couveuses suites en tien bedden op de couveuses afdeling. Het RKZ is onderdeel van coöperatie Geboortezorg Midden Kennemerland. Samen zorgen zij voor de beste zorg rondom (aanstaande) moeder en kind. Wij verzorgen ongeveer 200 pasgeborene per jaar op de afdeling. 

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 55 (maximaal € 5.084,-)
  • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 20 tot 36 uur.
  • Zelf roosteren, samen met jouw team kom je tot een kloppend rooster.
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)! 

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

 

Informatie Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

 

Vrijblijvend meelopen


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 


Dit vragen wij:

  • BIG geregistreerd verpleegkundige met aantekening van Neonatologie.
  • Flexibele instelling bij zelfroosteren is belangrijk.
  • Je weet hoe belangrijk kijken en luisteren is bij pasgeborenen.
  • Jij gaat zelfstandig te werk en pakt je verantwoordelijkheid.

of