Rode Kruis Ziekenhuis - Open sollicitatie
Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Open sollicitatie

Werken bij het RKZ

Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens.

    

Open sollicitatie

Open solliciteren kan ook. Stuur je brief met CV in via deze website.


Voor de verpleegkundige opleiding BBL-4 (regulier en instroom) nemen wij geen open sollicitaties in behandeling.


Tevens hebben wij op dit moment geen administratieve/receptie/secretariële vacatures. Wanneer dit wel het geval is zullen deze op de website staan. Wij nemen dan ook geen open sollicitaties in behandeling voor deze functies.


Helaas is het niet haalbaar om op elke open sollicitatie te reageren. Je zult dan ook enkel een reactie ontvangen indien er een geschikte vacature is. Sollicitaties voor de functie van ANIOS zullen in portefeuille worden gehouden tot er een plek vrijkomt. 


Conform de AVG bewaren we jouw gegevens 180 dagen in portefeuille. Bij het versturen van je sollicitatie geef je hiervoor toestemming.

 

Dit vragen wij:

  • Affiniteit met de ziekenhuis sector.


of