Open sollicitatie ANIOS

Functieomschrijving

Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens.

 

Open sollicitatie ANIOS


Wij zijn regelmatig op zoek naar ANIOS-en voor verschillende specialismen. Het Rode Kruis Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis voor de opleiding tot specialist in de volgende vakgebieden: interne (G-2 plus opleiding), chirurgie en plastische chirurgie. Tevens verzorgt het RKZ de vooropleidingen cardioloog, longarts, orthopedisch chirurg en uroloog. Er wordt samengewerkt met het AMC in Amsterdam.  

 

Heb jij interesse in een functie als ANIOS bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Geef in je brief aan voor welk specialisme je solliciteert en per wanneer je beschikbaar bent. Op het moment dat er een vacature vrijkomt raadplegen we de portefeuille en nemen we contact met je op. Conform de AVG bewaren we jouw gegevens 180 dagen in portefeuille. Bij het versturen van je sollicitatie geef je hiervoor toestemming.

 

 

Wij vragen aan jou

  • BIG-registratie