Open sollicitatie ANIOS

Functieomschrijving

Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens.

 

Open sollicitatie ANIOS


Wij zijn regelmatig op zoek naar ANIOS-en voor verschillende specialismen. Het Rode Kruis Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis voor de opleiding tot specialist in de volgende vakgebieden: interne (G-2 plus opleiding), chirurgie, SEH en plastische chirurgie. Tevens verzorgt het RKZ de vooropleidingen cardioloog, longarts, orthopedisch chirurg en uroloog. Er wordt samengewerkt met het AMC in Amsterdam. 


De vakgroepen interne geneeskunde, longziekten en maag-, darm- en leverziekten (MDL) bestaan uit 9 internisten, 6 longartsen en 6 MDL-artsen. De vakgebieden betreffen onder meer endocrinologie, hematologie, oncologie, nefrologie, vasculaire geneeskunde, longoncologie, inflammatoire darmziekten, hepatitis en endoscopieën. We werken samen met een groep van 12 arts assistenten op de zaal, de spoedeisende hulp en consulten op andere afdelingen zoals de chirurgie, neurologie, psychiatrie, urologie en soms het brandwondencentrum. We begeleiden coassistenten en dagelijks zijn er opleidingsmomenten in het kader van de opleiding interne geneeskunde waarvan wij de eerste 2 jaar verzorgen i.s.m. het Amsterdam Medisch Centrum.   


De vakgroep IC is op zoek naar een ANIOS Intensive care. Het RKZ heeft een closed format level 2 Intensive Care bestaande uit twee afdelingen, namelijk de algemene Intensive Care en de gespecialiseerde brandwonden Intensive Care. Onder supervisie van de intensivist ben je verantwoordelijk voor de patiëntenzorg op beide Intensive Care Units. De ANIOS zorgt tevens voor de opvang, diagnostiek en behandeling van vitaal bedreigde patiënten, werkt op consultatieve basis mee aan de opvang van acute vitaal bedreigde patiënten op de Spoedeisende Hulp en op de verpleegafdelingen en neemt deel in het Reanimatieteam en in het Spoed Interventie Team. De ANIOS participeert in een 24-uurs rooster, samen met andere arts-assistenten. 

Alle ANIOS volgen een FCCS cursus en de EMSB-cursus, nemen deel aan georganiseerd onderwijs en krijgen scholing in reanimatie en opvang van vitaal bedreigde patiënten. De ANIOS leert daarnaast allerlei technische vaardigheden zoals het inbrengen van arteriële – en centraal veneuze lijnen en intubatie. Door de continue aanwezigheid van de intensivist in huis, is deze functie zowel geschikt voor een beginnende ANIOS, maar ook ter voorbereiding op een andere vervolgopleiding zoals interne geneeskunde, chirurgie, spoedeisende hulp of anesthesiologie. Voor meer informatie kun je bellen met Bas Mul (Physician Assistant) op 0251-783 808. 


Heb jij interesse in een functie als ANIOS bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Geef in je brief aan voor welk specialisme je solliciteert, waarom je voor dit specialisme kiest en per wanneer je beschikbaar bent. Op het moment dat er een vacature vrijkomt raadplegen we de portefeuille en nemen we contact met je op. Conform de AVG bewaren we jouw gegevens 180 dagen in portefeuille. Bij het versturen van je sollicitatie geef je hiervoor toestemming.


Wij bieden jou!


 • Inschaling volgens de cao schaal 65 (€3.850,- en €5.801,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.

 

Wij vragen aan jou

 • BIG-registratie 
 • Leergierig