Rode Kruis Ziekenhuis - ANIOS Open sollicitatie
Overslaan naar content

ANIOS Open sollicitatie

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Open sollicitatie

Werken bij het RKZ

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens. Daarnaast is het RKZ een erkende opleidingsinstelling.


In deze vacature lees je voor welke specialismen wij op zoek zijn naar basisartsen.

Waarom ANIOS worden bij het RKZ?
Als ANIOS bij het RKZ krijg je de ruimte om de werkervaring op te doen die jou een kickstart geeft voor de rest van je carrière. 

Je krijgt een uitgebreid inwerktraject. Er wordt voor jou een ontwikkelprogramma op maat gemaakt en wij zorgen voor werkbegeleiding. Je bent onderdeel van het leerhuis en krijgt van ons een onderwijsprogramma aangeboden.
Gedurende jouw ANIOS periode kijken we samen naar je verdere ontwikkeltraject en proberen je naar een goede volgende plek te helpen zoals de huisartsgeneeskunde, interne geneeskunde, maar ook bijvoorbeeld de spoed eisende hulp (SEH), of psychiatrie.

Wij zijn regelmatig op zoek naar ANIOS voor verschillende specialismen. Lees hieronder welke specialismen er in ons ziekenhuis zijn en meer informatie over de desbetreffende afdeling:


Intensive care / brandwondencentrum

Het RKZ heeft een closed format Intensive Care met in totaal 8 bedden voor zowel algemene Intensive Care als gespecialiseerde brandwonden Intensive Care zorg. Onder supervisie van de intensivist ben je als ANIOS IC verantwoordelijk voor de patiëntenzorg van beide patiëntencategorieën. Daarnaast verzorg je de opvang, diagnostiek en behandeling van vitaal bedreigde patiënten op de intensive Care, de verpleegafdeling en de spoed eisende hulp (SEH). Bovendien neem je deel aan het Reanimatieteam en ben je onderdeel van het Spoed Interventie Team. Daarnaast ben je buiten kantooruren de voorwacht van de CCU zodat je ook specifiek cardiologische kennis vergaart. Als ANIOS participeer je in een 24-uurs rooster, samen met andere arts-assistenten en de Physician assistant.

Psychiatrie

Onder supervisie en begeleiding van de psychiater lever je een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling van patiënten, met als doel een optimale bijdrage te leveren aan het herstelproces van patiënten. Je werkt binnen het multidisciplinaire team van de kliniek en je doet consulten voor de somatische afdelingen en de polikliniek. Tevens werk je als voorwacht in de diensten die gedeeld worden met de collega’s uit het Spaarne Gasthuis. Onze afdeling is een veilige plek om je eerste stappen als arts te zetten. Het biedt de mogelijkheid om binnen het ziekenhuis verder kennis te maken met de psychiatrie. Doordat we ook de huisartsenopleiding bieden en veel consulten in huis doen is het ook een goede plek om je keuze voor verschillende vakgebieden binnen de geneeskunde te kunnen maken.


Chirurgie

Jonge dokter met interesse in snijdende specialismen of een huisarts in de dop? Kom in het Rode kruis ziekenhuis ervaring opdoen, je handvaardigheid ontwikkelen en toetsen of je op de OK hoort. Met laagdrempelige supervisie en een verdiepende stage op het brandwonden centrum helpen we je uitgroeien tot een goede ANIOS chirurgie die zelfstandig op de afdeling, polikliniek en poliklinische OK kan werken. Door regelmatig op OK te assisteren kom je erachter of dit het vak voor jou is. We zien je brief tegemoet!


Interne geneeskunde, longziekten en maag-, darm- en leverziekten

Als arts-assistent werk je in het RKZ op de interne geneeskunde maar ook op de maag-darm- en leverziekten, de longgeneeskunde en de spoedeisende hulp. Dit maakt het tot een hele leuke en leerzame werkplek. We werken samen met een groep van 12 arts-assistenten, 10 internisten, 6 longartsen en 6 MDL artsen. Daarnaast begeleiden we semiartsen en co- assistenten.


Spoedeisende Hulp

Op de SEH in het RKZ werk je altijd onder supervisie van een SEH arts die 24/7 aanwezig is, in een team met afwisselend ANIOS/ AIOS/HAIO. De SEH is een level 2 traumacentrum en is tevens een opleidingsziekenhuis, waar ook de opleiding tot SEH-arts deel van uit maakt. Je ziet hier patiënten van alle specialismen, inclusief eerste hart hulp op de SEH. Je krijgt hierdoor in het RKZ de mogelijkheid om het vak spoedeisende geneeskunde in de volle breedte uit te voeren.

Jij krijgt van ons:

  • Een aantrekkelijk salaris volgens de CAO schaal FWG 65 (minimaal €4.457,- maximaal € 6.716,- bruto per maand o.b.v. 36 uur peildatum 1 juni '24) afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Het RKZ is makkelijk bereikbaar: je kunt gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.


Solliciteren

Vul je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Geef in het opmerkingenveld aan per wanneer je beschikbaar bent.

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Bax, opleidingsadviseur medische opleidingen, via mbax@rkz.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.


Wil je eerst kennismaken? Dat kan! Stuur een mailtje naar Marieke om de mogelijkheden te bespreken.


Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.


Dit vragen wij:

  • ANIOS BIG geregistreerd.

of