Rode Kruis Ziekenhuis - Operatieassistent
Overslaan naar content

Operatieassistent

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Operatiekamer

Werken bij het RKZ

Ben jij de onmisbare schakel op onze operatiekamers en wil jij de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan vredes- en veiligheidsmissies? Kom dan werken bij het RKZ!


Operatieassistent

27 – 36 uur


Nauwkeurig, flexibel en stressbestendig


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen en een sterke teamgeest. Wij maken het verschil, omdat wij een middelgroot ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Samen leveren wij de beste zorg aan onze patiënten. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien en je talenten te ontwikkelen in een inspirerende en ondersteunende omgeving



Ben jij dit?

Jij bent enthousiast, communicatief sterk en kan nauwkeurig werken. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Jij bent in staat om snel te kunnen schakelen door de diversiteit aan patiënten en operaties. Jij beschikt namelijk over een flexibele, actieve en stressbestendige werkhouding. Bij jou staat de patiënt centraal.


Waar ga je werken?

Als operatieassistent bestaat je functie primair uit het instrumenteren, assisteren en omlopen bij alle voorkomende operaties, alsmede uit het zorg dragen voor alle ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van operatieve ingrepen. 

Ons OK complex bestaat uit zes operatiekamers en één op het Brandwondencentrum. Wij hebben een grote diversiteit aan specialismen.


Jouw nieuwe collega’s!

Ons team bestaat uit ongeveer 45 operatieassistenten. Wij zijn een hecht team en collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag bezig met verschillende verbetertrajecten en bereiden ons voor op een nieuw operatiekamer complex begin 2024. Als team hebben wij een hoog kwaliteitsniveau dat pre, per- en post operatieve ondersteuning verleent aan bijna alle specialismen (behalve cardio- en thoraxchirurgie). Er is een goede samenwerking met de anesthesie en recovery en een fijne werkverhouding met alle medisch specialisten.

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig , maar slagvaardig ziekenhuis zijn met in het bijzonder ons brandwondencentrum en handencentrum. 


Wij bieden jou!

  • Aantrekkelijk salaris: Volgens CAO schaal 55, maximaal € 5.084,= bruto per maand obv 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Eindejaarsuitkering: 8,33%.
  • Contract: 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Tekenbonus van € 1000,= netto
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan het samenwerkingsverband tussen het RKZ en Defensie om ingezet te worden bij vredesmissies.
  • Pensioenregeling: Bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Goede bereikbaarheid: Station Beverwijk (en busstation) op 7 minuten loopafstand, gratis parkeren nabij het ziekenhuis.
  • Personeelsvereniging: Actieve vereniging met gereduceerde tarieven voor uitjes, twee keer per jaar een groot zomer- en winterfeest.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Esther Barens, Teamleider OK Chirurgie, 0251-265130.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

  • In het bezit van diploma Operatieassistent van de NVZ
  • Flexibele instelling en je bent bereid alle diensten te werken
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden met zowel patiënten als collega’s
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met Bariatrie, Trauma, Orthopedie en interesse en/of ervaring in brandwondenchirurgie

of