Rode Kruis Ziekenhuis - Operatieassistent
Overslaan naar content

Operatieassistent

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Operatiekamer

Werken bij het RKZ

Ben jij de onmisbare schakel op onze operatiekamers en wil jij de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan vredes- en veiligheidsmissies? Kom dan werken bij het RKZ!


Operatieassistent

27 – 36 uur


Nauwkeurig, flexibel en stressbestendig


Ben jij dit?

Jij bent enthousiast, communicatief sterk en kan nauwkeurig werken. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Jij bent in staat om snel te kunnen schakelen door de diversiteit aan patiënten en operaties. Jij beschikt namelijk over een flexibele, actieve en stressbestendige werkhouding. Bij jou staat de patiënt centraal.


Waar ga je werken?

Als operatieassistent bestaat je functie primair uit het instrumenteren, assisteren en omlopen bij alle voorkomende operaties, alsmede uit het zorg dragen voor alle ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van operatieve ingrepen. 

Ons OK complex bestaat uit zes operatiekamers en één op het Brandwondencentrum. Wij hebben een grote diversiteit aan specialismen.
Jouw nieuwe collega’s!

Ons team bestaat uit ongeveer 45 operatieassistenten. Wij zijn een hecht team en collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag bezig met verschillende verbetertrajecten en bereiden ons voor op een nieuw operatiekamer complex begin 2024. Als team hebben wij een hoog kwaliteitsniveau dat pre, per- en post operatieve ondersteuning verleent aan bijna alle specialismen (behalve cardio- en thoraxchirurgie). Er is een goede samenwerking met de anesthesie en recovery en een fijne werkverhouding met alle medisch specialisten.

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig , maar slagvaardig ziekenhuis zijn met in het bijzonder ons brandwondencentrum en handencentrum. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 55 ( per 1 juni '24 max. € 5.084,- bruto per maand o.b.v. 36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan het samenwerkingsverband tussen het RKZ en Defensie om ingezet te worden bij vredesmissies
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 27 tot 36 uur
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij met jou het gesprek aan over jouw toekomst.
 • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!
 • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Esther Barens, Teamleider OK Chirurgie, 0251-265130.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Dit vragen wij:

 • In het bezit van diploma Operatieassistent van de NVZ
 • Flexibele instelling en je bent bereid alle diensten te werken
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden met zowel patiënten als collega’s
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met Bariatrie, Trauma, Orthopedie en interesse en/of ervaring in brandwondenchirurgie

of