Opleidingsadviseur

Functieomschrijving


OPLEIDINGSADVISEUR

32 UUR


Het Rode Kruis Ziekenhuis zoekt een Opleidingsadviseur voor het team Opleiding & Ontwikkeling

Wil jij bijdragen aan de opleiding en ontwikkeling van zorgprofessionals? Als adviseur en projectleider heb jij de touwtjes in handen om de medewerkers, het Rode Kruis Ziekenhuis én jezelf verder te laten groeien en ontwikkelen!


Het Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland en de regio IJmond. Onze missie geeft aan waar het RKZ voor staat: “Wij streven ernaar de gezondheid en de vitaliteit van onze patiënten te optimaliseren, zodat onze patiënten de maximaal haalbare kwaliteit van leven kunnen genieten”. In het RKZ werken we iedere dag aan gezondheid en leveren we snel kwalitatief goede zorg. Alles wat wij doen, is erop gericht om mensen zo gezond en vitaal mogelijk te maken én te houden.

Het team Opleiding & Ontwikkeling bestaat op dit moment uit een administratief medewerker, een planner, een opleidingscoördinator, twee opleidingsadviseurs (inclusief jij!) en een teamleider. Het opleidingsteam maakt onderdeel uit van HR. Een goede onderlinge samenwerking staat hierbij centraal.


Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Opleidingsadviseur voor het team Opleiding & Ontwikkeling met erkende zorgopleidingen als een van de aandachtsgebieden. In deze functie ben jij de vraagbaak voor CZO-erkende opleidingen. Je beheert onder meer het College Zorg Opleidingen register, behandelt interne en externe vragen, en begeleidt afzonderlijke erkenningsaanvragen. Je staat continu in contact met medewerkers uit het ziekenhuis en levert een grote bijdrage aan de onderlinge verbinding én verdere ontwikkeling van decentraal werkzame praktijkopleiders. Bij aangekondigde audits coördineer jij de voorbereiding met alle betrokken partijen en zorg je ervoor dat de audit vlekkeloos verloopt.

Daarnaast duik je in ad-hoc vraagstukken én adviseer je in alle lagen van de organisatie ten behoeve van een goed leerklimaat, mogelijkheden tot onderwijsvernieuwing en het vormgeven van praktijkleren. Je hebt bovendien contact met samenwerkingspartners van andere zorg- en onderwijsinstellingen en adviseert over het optimaliseren van de samenwerking.

In het kader van onderwijsvernieuwing van CZO-erkende opleidingen, neem jij het projectleiderschap van het CZO-Flex Level project op je. Jij draagt hiermee bij aan het ontwikkelen en implementeren van een flexibel opleidingsstelsel binnen het Rode Kruis Ziekenhuis. Ook ben je betrokken bij andere organisatie brede adviseurs taken, zoals het omzetten van een scholingswens in een scholingsactiviteit, het aansluiten bij verschillende overleggen met praktijkopleiders, en het implementeren van functiedifferentiatie.

Tot slot draag jij zorg voor het aanvragen van diverse opleidingssubsidies. Je bewaakt de planning, verzamelt de benodigde gegevens en zorg voor een juiste en complete afhandeling.


Wie ben jij?

Jij bent een ervaren opleidingsadviseur (HRD) binnen de ziekenhuiswereld die het verpleegkundig werkveld goed kent. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht. Je maakt gemakkelijk contact, je bent in staat om verschillende partijen samen te brengen én je durft kritische vragen te stellen. Daarnaast coördineer je de voortgang van projecten en bijt je je graag in nieuwe (opleiding gerelateerde) onderwerpen vast. Verder ben je op de hoogte van wet- en regelgeving en ben je bekend met het aanvragen van subsidies en erkenningen. Tot slot ben jij resultaatgericht én sterk in schrift en taal.


Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen als Opleidingsadviseur. Je krijgt een aanstelling van één jaar met mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld conform CAO-ziekenhuizen in FWG 55; inschaling vindt plaats conform opleiding en werkervaring. Naast je salaris en 8,33% vakantiegeld is een uitstekende pensioenregeling conform de cao ziekenhuizen van toepassing en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bovendien is ons ziekenhuis goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Beverwijk is op 7 minuten loopafstand. Kom je met de auto? Dan kun je als medewerker van het RKZ gratis parkeren!


Solliciteren?

Wil jij graag het team komen versterken? Solliciteer dan via de button! Solliciteren kan tot 22 november 2021.

Wij vertellen je graag meer over deze veelzijdige en uitdagende functie, en over ons team! Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Linda Koch, Hoofd Opleidingen 06-20015616.Wij vragen aan jou

  • Afgeronde relevante HBO opleiding aangevuld met opleiding(en)/scholingen in de richting van opleidingskunde
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van diverse zorgopleidingen binnen een ziekenhuisomgeving
  • Op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent subsidies en erkenningen rondom zorgopleidingen
  • Ervaring met registratie in het CZO register en het aanvragen van subsidies.
  • Meerjarige werkervaring op het gebied van HRD c.q. Leren en Ontwikkelen
  • Een analytisch vermogen, initiatiefrijk en overtuigingskracht.
  • Resultaatgericht en projectmanagementvaardigheden