Rode Kruis Ziekenhuis - (PA) klinisch verloskundigen (28-36 uur)
Overslaan naar content

(PA) klinisch verloskundigen (28-36 uur)

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medische ondersteuning

Werken bij het RKZ

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

Bij jou staat de patiënt voorop! Als (PA) klinisch verloskundige ben je flexibel, initiatiefrijk en houdt jij je hoofd koel bij acute situaties en drukke diensten. Daarnaast beschik je over een groot empathisch vermogen, tact en hulpvaardigheid om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens deze bijzondere tijd van hun leven.


Kortom, dit ben jij:

Als (PA) klinisch verloskundige begeleid je, op de (spoed) polikliniek en kraamsuites, zwangeren met een laag, midden en hoog risico tijdens de prenatale-, natale- en postnatale periode. De samenwerking met de 1e lijn rondom het RKZ is grotendeels georganiseerd binnen de Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) IJmond. In de IGO vinden innovaties binnen de geboortezorg plaats waarbij de kwaliteit van zorg voor de zwangere, haar partner maar ook de zorgverleners centraal staat.


Dit wordt jouw team:

Ons team binnen het RKZ bestaat uit vijftien verloskundigen, zowel klinisch verloskundigen als (PA) klinisch verloskundigen. Je werkt samen met acht gynaecologen een team O&G verpleegkundigen, poli-assistenten en afdelingssecretaresses. Wij zijn een gecombineerde afdeling, bestaande uit negen kraamsuites en tien gynaecologische bedden en begeleiden ongeveer 1300 bevalling per jaar.


Jij krijgt van ons:

 • Een inspirerende baan waarbij je jezelf ontwikkelt in het werken als professional binnen een team met een hoog kwaliteitsniveau, in goede samenwerking en onderling overleg met gynaecologen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd.
 • Een collegiale werksfeer waarbij nauw wordt samengewerkt met O&G Verpleegkundigen, co-assistenten en VIO’s op de afdeling, doktersassistenten op de polikliniek en 1e lijns verloskundigen.
 • Deelname in verschillende projectgroepen zowel binnen de IGO als binnen de Vrouw Moeder Kind Unit.
 • Inschaling voor klinisch verloskundige is conform CAO schaal 60, maximaal € 5.746,- bruto per maand o.b.v. 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Inschaling voor Physician Assistant-klinisch verloskundige is conform CAO schaal 65, maximaal € 6.716,- bruto per maand o.b.v. 36 uur,, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Solliciteren

Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de sollicitatie button. Wij kijken uit naar je reactie.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Francine Lodewijks, PA-klinisch verloskundige/ teamleider klinisch verloskundigen, op telefoonnummer: 0251-265946 of via flodewijks@rkz.nl.


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

 • Afgeronde opleiding tot (PA) of klinisch verloskundige met registratie in het BIG register of momenteel in opleiding tot PA-klinisch verloskundige.
 • Een enthousiaste, flexibele en initiatiefrijke professional, met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Klant- en resultaatgerichte instelling.
 • Een collega die zich binnen een Integrale Geboortezorg Organisatie thuis voelt.

of