Rode Kruis Ziekenhuis - SEH Verpleegkundige (24 - 36 uur per week)
Overslaan naar content

SEH Verpleegkundige (24 - 36 uur per week)

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Verpleegkundige

Werken bij het RKZ

SEH verpleegkundige

(24 tot 36 uur per week)

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Durf jij de uitdaging aan om aan de slag te gaan op onze SEH? Dan zeggen wij alvast: welkom in ons team!


Dit is jouw baan:

Je ziet patiënten met een breed scala en intensiteit aan aandoeningen waaronder de brandwondenzorg, cardiologie en acute kindzorg. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van acute patiëntenzorg en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Verder ondersteun je de SEH-arts bij onderzoeken, ingrepen en behandelingen. Hoe je dag er verder eruit ziet op de SEH? Dat is niet te voorspellen, geen dag is hetzelfde, elke dag en elke dienst verloopt anders. En eigenlijk hoeven we jou dit allemaal niet te vertellen, want als SEH Verpleegkundige versta jij je vak. Op onze LeerWerkPLaats (LWP) leiden wij jaarlijks gemiddeld 8 tot 10 SEH-verpleegkundigen op. In de rol als studentencoach bied jij begeleiding op de LWP.

Waar wij het verschil maken is dat wij een samenwerkingsverband hebben met TATA Steel IJmuiden. Na een inwerkperiode op de SEH behoort het tot de mogelijkheden om ons team op Tata Steel te komen versterken. In een training van enkele dagen leren wij je de ins en outs van deze pre-hospitale werkplek. Aldaar beschikken wij over onze eigen verbandkamer waar wij als SEH verpleegkundige eerste hulp verlenen aan alle aanwezigen op het TATA terrein. Tevens staat er een voertuig met alle benodigde materialen tot onze beschikking waarmee wij bij incidenten ter plaatse eerste hulp kunnen verlenen.

Is dit een carrièrepad welke jij voor ogen hebt? Spreekt naast het werken op de SEH het pre-hospitaal werken je aan en heb je geen last van hoogtevrees? Dan ben jij de topper die wij graag in ons team willen verwelkomen.


Kortom, dit ben jij:

Je begrijpt als SEH Verpleegkundige dat er op de SEH continu wisselende omstandigheden zijn en je past je daar gemakkelijk op aan door jouw stressbestendigheid. Jij bent gediplomeerd SEH verpleegkundige, bekend met ‘’Manchester Triagesysteem’’ en kent het belang van goede communicatie naar patiënten. Daardoor luister je goed en geef je gestructureerd en methodisch informatie aan artsen, patiënten en hun naasten. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar.


Dit wordt jouw team:

Je maakt deel uit van een hecht team met kundige, gemotiveerde en enthousiaste SEH verpleegkundigen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen wij per jaar voor circa 23.000 patiënten. Wij zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.


Jij krijgt van ons:

 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 3.434,- en € 4.842,- bruto per maand (obv 36 uur, cao schaal 55), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Eventueel direct een vast contract (met een proeftijd van twee maanden).
 • Welkomstbonus van € 1.000,- euro netto.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
 • Na verloop van tijd de mogelijkheid om aan de slag te gaan op de verbandkamer op TATA Steel.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station van Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Solliciteren

Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de sollicitatie button. Wij kijken uit naar je reactie.

Meer weten?

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je vrijblijvend een dagje meelopen. Neem gerust contact op voor een rondleiding en/of een informeel gesprek met Arina Mantel of Edwin Both, teamleiders SEH, bereikbaar op: 0251 783954.


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

 • Diploma SEH verpleegkundige.
 • BIG geregistreerd.

of