Rode Kruis Ziekenhuis - SEH verpleegkundige in opleiding (28-36 uur)
Overslaan naar content

SEH verpleegkundige in opleiding (28-36 uur)

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
€ 3.434 - € 4.842 per maandLeren en werken

Werken bij het RKZ

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!

Altijd al de opleiding tot SEH verpleegkundige willen volgen? Dan hebben wij nu een mooie kans voor jou bij het RKZ!


Dit is jouw baan:

Als SEH verpleegkundige in opleiding ga je na een inwerkperiode het vak leren op onze LeerWerkPlaats (LWP). Hoe lang deze inwerkwerkperiode duurt, is afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring. Tijdens het praktijkgedeelte ben jij de regisseur van je opleiding en geeft jij per dienst aan wat je leerdoelen zijn waar je op dat moment aan wilt werken. Je verzorgt de eerste opvang en behandeling van patiënten die op de SEH binnen komen. Je bent de spil in de coördinatie van zorg rondom de patiënt en onderhoudt het contact met patiënten en hun familie. Begeleiding op de LWP wordt verzorgd door verschillende studentencoaches. Ook word je gedurende je opleiding gekoppeld aan een van de mentoren uit het opleidingsteam welke jouw vaste aanspreekpunt is gedurende je gehele opleiding.

Het opleidingsteam van de SEH komt 1x per 6 weken met de studenten bijeen. Op deze dagen is er ruimte voor onderwijs, toetsing, zelfstudie en het voeren van begeleidings- en beoordelingsgesprekken. Daarnaast heb je nauw contact met je mede studenten, praktijkopleider en het mentoren team.


Waar wij het verschil maken is dat wij een samenwerkingsverband hebben met TATA Steel IJmuiden. Na je opleiding ga je vlieguren maken om vervolgens ons team op Tata Steel te komen versterken. In een training van enkele dagen leren wij je de ins en outs van deze pre-hospitale werkplek. Aldaar beschikken wij over onze eigen verbandkamer waar wij als SEH verpleegkundige eerste hulp verlenen aan alle aanwezigen op het TATA terrein. Tevens staat er een voertuig met alle benodigde materialen tot onze beschikking waarmee wij bij incidenten ter plaatse eerste hulp kunnen verlenen.

Is dit een carrière pad welke jij voor ogen hebt? Spreekt pre hospitaal werken je aan en heb je geen last van hoogtevrees? Dan ben jij de topper die wij graag in ons team willen verwelkomen.


Kortom, dit ben jij:

Jij staat als verpleegkundige stevig in je schoenen en ziet de dynamiek van de SEH als uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent proactief, weet goed om te gaan met stressvolle situaties en je beschikt over een hoge mate van zelfkennis. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar. Werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige op een klinische afdeling is essentieel.


Dit wordt jouw team:

Je maakt deel uit van een hecht team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste SEH verpleegkundigen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen jullie per jaar voor circa 23.000 patiënten. Wij zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.


Jij krijgt van ons:

 • Tijdens de opleiding blijft je inschaling ongewijzigd. De inschaling van een gediplomeerd SEH verpleegkundige is FWG 55 (maximaal                    € 5.084,= bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Opleiding tot Spoedeisende Hulp Verpleegkundige.
 • Contract van minimaal 28 uur, na diplomering krijg je een vast contract.
 • Omdat wij vinden dat balans tussen werk en privé essentieel is, bieden wij de opleiding tot SEH verpleegkundige aan in zowel 28 - 36 uur per week.
 • De opleiding start vier keer per jaar (in januari, april, juli en oktober) en wordt gevolgd bij het Expert Nightingale Instituut in Amstelveen. Afhankelijk van vooropleiding, ervaring en contracturen duurt de opleiding 12 tot 18 maanden.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het RKZ is makkelijk bereikbaar: het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand en er is mogelijkheid tot gratis parkeren nabij het ziekenhuis.


Solliciteren

Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie  in via één druk op de sollicitatie button. Wij kijken uit naar je reactie.  

Meer weten?

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je vrijblijvend een dagje meelopen. Neem gerust contact op voor een rondleiding en/of een informeel gesprek met Arina Mantel, teamleider SEH, 0251-78 39 54 of Yvon van Dam, praktijkopleider SEH, 0251-78 38 83.


Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

 • BIG- geregistreerde verpleegkundige niveau 4-5.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige op een klinische afdeling. 
 • Je bent enthousiast, leergierig en ambitieus en je beschikt over een flexibele werkhouding om je aan te passen aan de continu wisselende omstandigheden op onze SEH.

of