Rode Kruis Ziekenhuis - Teamleider CSA
Overslaan naar content

Teamleider CSA

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Operatiekamer

Werken bij het RKZ

Teamleider CSA (32 tot 36 uur)

Een leuke baan binnen de Unit OK voor een sociale teamleider met gevoel voor logistieke processen.


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een regionaal ziekenhuis zijn waarbinnen we onze specialismes met uiterste zorg, expertise en passie uitvoeren. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

Als leidinggevende van de Centrale Sterilisatie Afdeling geef je dagelijkse sturing aan een fantastisch team professionals van ongeveer 25 personen. Je werkt nauw samen met de coördinator, die vakinhoudelijk alle kennis in huis heeft en de DSMH. Je valt in de lijn onder de afdelingsleider van de unit OK. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarplan en opleidingsplan; optimaliseert de (logistieke)werkprocessen, bewaakt de richtlijnen van de IGJ; coacht je personeel en je bent met je team de verbindende factor met alle OK processen. Daarnaast onderhoud je goede contacten met onze externe partners en andere afdelingen in huis.


Dit ben jij:

Net als je team ben jij een echte professional. Je houdt ervan om in een team te werken, mensen te inspireren en te coachen het beste uitzich te halen. Je medewerkers vinden in jou een aimabele leidinggevende, die daadkracht toont, ervaring heeft met leidinggeven en vakinhoudelijke kennis van de CSA. Dit straal je uit door je kennis, je kunde en hoe jij de afdeling een waardevolle plek geeft binnen het ziekenhuis.


Jij krijgt van ons:

 • Leiderschapstraining, samen met andere teamleiders uit het huis.
 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 5.084,- (met ingang van 1 juni '24 en obv 36 uur, cao schaal 55) afhankelijk van opleiding en relevante ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een contract van 1 jaar met de intentie voor onbepaalde tijd.
 • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Het RKZ is makkelijk bereikbaar: het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand en er is mogelijkheid tot gratis parkeren nabij het ziekenhuis.
 • Het RKZ heeft een actieve personeelsvereniging, waardoor je tegen gereduceerd tarief toegang hebt tot verschillende uitjes (theatertickets, stedentrips etc.). Ieder jaar vieren wij samen een groot zomerfeest en de jaarlijkse kerstbingo is legendarisch!


Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het management OK; 0251 265740.


Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie voor 10 mei 2024 in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. We streven er naar kandidaten in de week van 13 mei te informeren over de planning van de sollicitatiegesprekken. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.
Dit vragen wij:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met aantoonbare relevante ervaring.
 • Een achtergrond in de CSA en logistieke processen is een vereiste.
 • Je bent een teamleider die beschikt over vaardigheden om een team te inspireren en te coachen. Jij bent duidelijk, direct en daadkrachtig.
 • Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg, maar weet het op een positieve manier aan te gaan.

of