Verpleegkundige op de afdeling AOA

Functieomschrijving

Het beste voor jou en de patiënt, dat is waar jij voor gaat! In het Rode Kruis Ziekenhuis staan enthousiaste collega’s op jou te wachten om samen de beste zorg te leveren aan onze AOA patiënten!

 

Verpleegkundige op de afdeling AOA

(Uren in overleg bespreekbaar)

Besluitvaardig, stressbestendig en gedreven

 

Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en creatieve Verpleegkundige die voor 24 tot 36 uur beschikbaar is. Jij kunt snel schakelen tussen verschillende zorgvragen, geen dag is hetzelfde op onze afdeling. In een korte tijd weet jij de benodigde zorg voor de patiënt te coördineren en te organiseren. Je geeft onze patiënten het gevoel dat zij bijzonder zijn.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Op de AOA komen vooral de patiënten van de SEH binnen. Er verblijven patiënten van allerlei specialismen. Hierdoor is de AOA een afdeling die altijd in beweging is. De taak van het team van (AOA-) verpleegkundigen, arts assistenten en specialisten is de medische diagnose stellen en het juiste verpleeg- en behandelplan opstellen. In korte tijd organiseer en coördineer je benodigde zorg. Je werkt zelfstandig en pakt jouw verantwoordelijkheid. Wij werken er als team aan om binnen 48 uur onze patiënten te kunnen informeren en voorlichten over doorplaatsen naar andere afdeling, het behandelplan of ontslag. Door jouw creativiteit en flexibiliteit weet je goed om te gaan met deze snelle doorstroom. Je krijgt volop gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. We hebben veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling en vitaliteit.


Verpleegkundige Jessica: “ik werk nu een aantal jaar op de AOA en een paar jaar geleden heb ik de AOA opleiding mogen doen. En nu zijn er weer veel ontwikkelingen op het gebied van de opleiding mbt de BAZ en CZO certificering van de AOA opleiding. Ook is er een goed praktijkleerplan gemaakt. De verpleegkundige die de AOA opleiding al hebben gedaan zijn nu de coaches voor de nieuwe studenten”.
 Bij het RKZ werken wij met LEAN en dagen wij jou uit om altijd te denken ‘wat kan ik/wij verbeter(en)’.

Hierdoor krijg je de kans om je eigen verantwoordelijkheid te pakken en om jezelf te ontwikkelen.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van gedreven en ambitieuze mensen. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning. Het allerbelangrijkst: je kunt bij ons jezelf zijn!

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (€ 3.468,- maximaal)
 • Een jaarcontract met uitzicht op langer.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! De uren zijn in overleg bespreekbaar.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%, wordt uitgekeerd in december
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen met jou het gesprek aan over jouw toekomst. Misschien wel de SEH of de IC?
 • Trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten op loop afstand
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest en kan je bezoek brengen aan verschillende concerten! 
 • Natuurlijk een leuk en hecht team, dat samen leuke dingen doet.

Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

 

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Grieteke Fijnheer,  Afdelingsleider, 0251-265559. 


Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen!  Of lees het interview met Lisa, die de opleiding tot AOA verpleegkundige volgt.  


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button.  

Wij vragen aan jou

 • BIG Geregistreerde Verpleegkundige HBO/MBO
 • Minimaal één jaar werkervaring
 • Je houdt van acute en complexe zorgsituaties en kunt direct ingrijpen indien nodig
 • Door het acute karakter van opnames op AOA ben jij stressbestendig, flexibel en besluitvaardig
 • Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelfontwikkeling