Rode Kruis Ziekenhuis - Verpleegkundige Snijdend Specialisme (24 tot 36 uur)
Overslaan naar content

Verpleegkundige Snijdend Specialisme (24 tot 36 uur)

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Verpleegkundige

Werken bij het RKZ

Verpleegkundige Snijdend Specialisme

24 - 36 uur

Ben jij een gedreven en zorgzame verpleegkundige met een passie voor chirurgische zorg? Wil je deel uitmaken van een toegewijd team dat zich inzet voor het welzijn en herstel van patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen en een sterke teamgeest. Wij maken het verschil, omdat wij een middelgroot ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Samen leveren wij de beste zorg aan onze patiënten. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien en je talenten te ontwikkelen in een inspirerende en ondersteunende omgeving


De snijdende afdeling heeft 28 bedden en bestaat uit zes specialismen: chirurgie, bariatrie, urologie, plastische chirurgie, orthopedie en neurochirurgie. De diversiteit aan specialismen zorgt voor een dynamische en afwisselende werkomgeving.


Scholing binnen het RKZ

En omdat leren in het RKZ vooral heel leuk mag zijn, bieden wij je een inspirerend en volledig gefaciliteerd scholingsprogramma. In tijd van de baas ga je aan de slag met een aantal inspirerende e-learning modules en volg je twee scholingsdagen op locatie bij Expert College Nightingale Instituut. Het doel is om je in korte tijd optimaal voor te bereiden op uitdagende zorgsituaties. Zo krijg je alle benodigde kennis en praktische vaardigheden aangeleerd waarmee jij écht het verschil kunt maken.


Dit is jouw baan:

Als verpleegkundige speel je een cruciale rol in het verzorgen en ondersteunen van patiënten op onze snijdende verpleegafdeling. Je werkt nauw samen met artsen van verschillende disciplines en andere zorgprofessionals om hoogwaardige zorg te bieden. Jouw takenpakket omvat onder andere:

  • Het uitvoeren van pre- en postoperatieve zorg;
  • Het bewaken van de vitale functies van patiënten;
  • Het geven van voorlichting en begeleiding aan patiënten en hun families;
  • Het toedienen van medicatie en het verzorgen van wonden;
  • Het bijhouden van medische dossiers en rapportages;
  • Het bijdragen aan een veilig en comfortabel herstelproces voor patiënten.

Tijdens de grote visite lever jij een interactieve bijdrage en durf je vragen te stellen over het beleid. Aan het eind van de dag evalueer je de werkzaamheden en bespreek je verbeterpunten met je collega’s.


Meer weten over jouw werkdag? Bekijk de video!

Een dag als Verpleegkundige Snijdend Specialisme bij het RKZ


Kortom, dit ben jij:

Je werkt nauw samen met je team, maar kunt ook zelfstandig de zorg plannen en coördineren. Je werkt secuur en kritisch, kunt schakelen tussen verschillende specialismen en stelt prioriteiten om optimale zorg voor de patiënt te waarborgen. Jij hebt overzicht, weet wat er speelt en maakt het verschil in de ervaring van onze patiënten. Je denkt actief mee over verbeteringen in je werk.


Dit wordt jouw team:

Je komt te werken in een veelzijdig team, bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, leerlingen en studenten. Samen vormen jullie een dynamische en ondersteunende groep, waarin ieders unieke vaardigheden en ervaringen bijdragen aan de kwaliteit van zorg. We stimuleren een omgeving waarin samenwerking centraal staat en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Jij krijgt van ons:

  • Aantrekkelijk salaris: Volgens CAO schaal 45, maximaal € 4.015,= bruto per maand obv 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Eindejaarsuitkering: 8,33%.
  • Contract: 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Pensioenregeling: Bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Goede bereikbaarheid: Station Beverwijk (en busstation) op 7 minuten loopafstand, gratis parkeren nabij het ziekenhuis.
  • Personeelsvereniging: Actieve vereniging met gereduceerde tarieven voor uitjes, twee keer per jaar een groot zomer- en winterfeest.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie!

Wil je eerst een dagje meelopen? Dat kan! Neem contact op met ons via de contactgegevens onderaan deze vacature.

Meer weten?

Wil je de sfeer eens ervaren en een dag meelopen op onze snijdende afdeling? Of heb je behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze teamleiders: Sylvia van der Matten of Elaine van Weenen op 0251-264978, of met Afdelingsleider Soraya van Vliet op 0251 – 264901.

Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.



Dit vragen wij:

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde (Mbo of Hbo);
  • Geldige BIG-registratie;
  • Ervaring in de chirurgische zorg is een pre, maar gemotiveerde starters zijn ook welkom
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte houding;
  • Stressbestendigheid en het vermogen om in een dynamische omgeving te werken;
  • Bereidheid om in wisselende diensten te werken (dag-, avond- en nachtdiensten).

of