Verpleegkundige Snijdend Specialisme

Functieomschrijving

Welkom in ons team! Het zou leuk zijn als we dat binnenkort tegen je kunnen zeggen! Eerst vertellen we je kort over jouw nieuwe baan.


Verpleegkundige Snijdend Specialisme

Innovatief, vasthoudend en gedreven

(24 tot 36 uur per week)


Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en energieke verpleegkundige die graag 24 tot 36 uur per week wil werken in verschillende diensten. Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde hbo of mbo en weet wat er allemaal in de ziekenhuiswereld speelt. Jij steekt de handen uit de mouwen en vindt samenwerking met je collega’s belangrijk. Verder denk jij in mogelijkheden en ben jij veel bezig met ‘wat je kan verbeteren’ (LEAN). We hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat je patiëntgericht en vriendelijk moet zijn, want dat ben je van nature.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Je dag start met de overdracht van je collega’s en daarna de dag start. Hier bespreken jullie waar extra hulp nodig is die dag, waar de knelpunten liggen en welke bijzonderheden er zijn. Samen bespreken jullie de oplossingen en worden er afspraken gemaakt. Daarna ga je aan de slag en help je patiënten met ADL taken, medicatie, complexe verpleegtechnisch handelingen, pijnmanagement, multidisciplinair overleg/afstemming en administratie. Tijdens de grote visite lever jij een interactieve bijdrage en durf jij  de arts te vragen ‘waarom de arts kiest voor een bepaald  beleid’ en voorstellen te doen.

In de dag evaluatie aan het eind van je dienst, geef jij aan in je vorige dienst een verbeterpunt gezien te hebben. Dit breng je ter sprake. Je collega’s vinden het superfijn dat je met dat punt komt. Je afdelingsleider vindt het een goed idee en vraagt of je een kort plan van aanpak wilt schrijven. Daarin schrijf je kort wat, waarom, hoe en wat je nodig hebt om de verbetering door te voeren. Meer weten? Klik op het filmpje gemaakt door collega's voor toekomstige collega's. 

hoezietdedageruitvanRKZverpleegkundigesnijdend.MOV

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht en groot team. Wij werken veel samen en helpen elkaar waar nodig. Het is belangrijk dat je zelf ook de samenwerking op zoekt maar ook durft te delegeren. Wij steunen nieuwe verbeter ideeën en helpen jou daar ook verder in te ontwikkelen. De afdeling heeft 34 bedden waar 6 snijdende specialismen behandeld worden namelijk: chirurgie, bariatrie, urologie, plastische chirurgie, orthopedie en neurochirurgie. De verschillende specialismen maken de afdeling dynamisch en jouw werk afwisselend. Je krijgt een brede blik op alle verschillende specialismen.


Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Wij bieden jou!

 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
 • Wij bespreken jouw wensen met betrekking tot jouw rooster.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen feest, het zomer- en winterfeest!
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met teamleider Sylvia van der Matten 0251-264978 of afdelingsleider Karin Vellema 0251-265137.
Wil je eerste de sfeer proeven? Natuurlijk mag je na een gesprek eerst een dagje meelopen.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie!

Wij vragen aan jou

 • Een diploma verpleegkunde hbo of mbo.
 • Jij zoekt de samenwerking op met collega's.
 • Collega’s kunnen op jou bouwen.
 • Jij denkt in mogelijkheden en als jij een kans ziet dan weet je deze ook te benutten.
 • Natuurlijk jouw gezelligheid.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist om te kunnen werken bij het RKZ.