
Zelfstandig werkend (Dieet)Kok
- Op locatie
- Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
- ICT en Facilitair
Werken bij het RKZ
Zelfstandig werkend (Dieet) Kok
36 uur per week (fulltime)
Je werkt wisselende diensten in een onregelmatig rooster, zowel doordeweeks als in het weekend.
Dit is een unieke kans voor een gedreven en enthousiaste kok! Heb jij ervaring in het bereiden van gezonde, pure en vooral lekkere maaltijden, ben je innoverend en heb je oog voor nieuwe trends? Bouw dan met ons mee aan een dynamische keuken met een gezond en gastvrij voedingsconcept!
Waarom deze baan bij het RKZ
Werken bij het Rode Kruis Ziekenhuis is meer dan zorg verlenen. Bij het RKZ streven wij naar de beste patiëntenzorg, maar ook naar het zijn van een plek, waar patiënten, medewerkers en de gemeenschap zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Ons ziekenhuis verbindt zich en werkt samen met andere instellingen om de zorg continu te verbeteren en heeft haar expertise onder meer in hoogwaardige brandwondenzorg. Onze zorg draait om mensen. Wij geloven in betrokkenheid, samenwerking en ontwikkeling. Hier ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen werken we aan een open cultuur, professionele groei en aandacht voor elkaar. Werken bij het RKZ betekent deel uitmaken van een persoonlijke en op de toekomst gerichte organisatie, waar jij het verschil kunt maken.
Dit is jouw baan:
Als (dieet) kok ben jij essentieel voor onze patiënten. Je waarborgt de kwaliteit van onze gezonde en gastvrije voedingsconcept en draagt bij aan het volgen van het beleid. Dagelijks wordt er vers (gekoppeld) gekookt voor zowel onze patiënten en collega’s. Daarnaast verzorgt de keuken ook de catering (intern) voor het ziekenhuis. Standaard werktijden zijn tussen 08.30 – 18.30 uur, je bent roulerend beschikbaar in het weekend. In jouw rol van kok bestaan de dagelijkse activiteiten onder andere uit de volgend onderdelen:
Het (voor)bereiden van gerechten conform de vastgestelde standaarden, recepturen en planning.
Verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de toegewezen subafdeling.
Het verzekeren van de kwaliteit, smaak, structuur en kleur; presentatie van de gerechten en het aanpassen daarvan wanneer nodig.
Bijdragen aan de ontwikkeling van de keuken, creatief zijn en actief bijhouden van je eigen kennis met betrekking tot eten en drinken.
Je bent gericht op verbinding en op een adequate samenwerking met de andere afdelingen binnen het Rode Kruis Ziekenhuis. Je bent daarbij een echte ambassadeur op het gebied van gastvrijheid, eten & drinken!
Je zorgt dat je voldoet aan protocollen en werkafspraken
Je stelt je flexibel op als het gaat om verbeteringen en veranderingen van jouw functie. Onze doelstelling is om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren. Je draagt daar op een positieve wijze aan bij.
Kortom, dit ben jij:
Je bent een communicatieve en flexibele teamspeler, je krijgt energie om mensen te verwennen met eten & drinken. Je hebt een scherp oog voor details, een geduldige aard en een voorkeur voor gestructureerd werken. Je hebt interesse voor gastvrijheid, diëtetiek, eten en drinken.
Dit wordt jouw team:
Samen met de Chef-kok, Souschef, de koks, keukenassistenten, medewerkers voor het portioneerproces, administratieve krachten en het afwasteam vormen jullie de keukenbrigade. De keukenbrigade maakt onderdeel uit van het Hospitality Team in het Rode Kruis Ziekenhuis.
Jij krijgt van ons:
💰 Aantrekkelijk salaris: Volgens CAO schaal 35, maximaal € 3.440,- bruto per maand (obv 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring).
🎁 Eindejaarsuitkering: 8,33%.
📅 Contract: 1 jaar, met uitzicht op een vast contract.
💼 Pensioenregeling: Bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
🚆 Goede bereikbaarheid: Station Beverwijk (en busstation) op 7 minuten loopafstand, gratis parkeren dichtbij het ziekenhuis.
🚴♂️ Fietsplan: Mogelijkheid om een fiets via het belastingvoordeelplan aan te schaffen.
🏋️ Bedrijfsfitness: Toegang tot fitnessfaciliteiten zodat jij gezond en fit kunt blijven.
(€) Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals bruto-netto reiskostenvergoeding, Mobile Device regeling.
🎉 Personeelsvereniging: Actieve vereniging met kortingen voor uitjes en twee keer per jaar een groot zomer- en winterfeest.
🔄 Afwisselende en verantwoordelijke functie: Veel variatie en ruimte voor eigen inbreng.
Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivar Kronenburg (Chef-kok) ikronenburg@rkz.nl
Solliciteren:
Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. Wij kijken uit naar je reactie!
Blijf op de hoogte:
Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.
Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.
Dit vragen wij:
MBO werk- en/of denkniveau en afgeronde relevante (koks)opleidingen.
Je hebt ruime ervaring (minimaal 3 jaar) in het bereiden van maaltijden.
Uitstekende communicatieve vaardigheden.
Stressbestendig, nauwkeurigheid en geduldig.
Je hebt kennis van wet- en regelgeving (HACCP).
Het is een pré als je beschikt over kennis van processen in een ziekenhuis omgeving.
Flexibiliteit.
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!